Едвај издржувам да не ги изгледам епизодите од нет. Овој Мустафа што се замислува, сеа и убиец ќе стане! Ја незнам Асу што толку му се притресува нека собере куферите и нека го напушти. Кое ѓубре од човек стана од простодушен рибар стана "мафијаш". Асу ке го роди бебето? До таа епизода сме стигнати мометално. И се надевам нема ништо да и направи на Фатмаѓул, нешто дадоа на инсерти како се најверојатно во куќата што ја запали, и не ја пушта Фатмаѓул да си оди.
Овој Мустафа ни јас неможам да го смислам,од опинок в’чевел влезе,ѓубре.Ја бараше најпоштената и со најпоминатата се фати Ама сакав да прашам дали е вистина Spoiler Дека Мустафа и ќе го убиеле и ако е така кој ќе го направи тоа?
На денот на венчавката на Керим и Фатмамул: Асу ќе роди бебе,Јашаран стариот ќе умре од инфаркт,ќе го убијат Мустафа чуварите од затворот зошто ќе проба да избега
Женски штом сте понапред со гледање и раскажувате за работи што не се дадени на ТВ ставајте го разговорот во спољер,оти вака не е фер за другите што гледаат на ТВ
^^^ Прв пат ја гледам серијава со синхронизација тука на ова видео,ауу што чудно и грозно ми звучи арно шо од прва до последна епизода ги изгледав на турски со српски и англиски превод,ако сум ја загледала синхронизирана сигурно ни до 5 епизода не би издржала да гледам
Spoiler Првиот пат нема да одат во затвор, но затоа на крај ќе завршат кај што им е местото. Вурал после ослободувањето сега ќе го моли Керим да го убие, керим нема да може, но затоа Мустафа ќе го докрајчи. За заж Керим ќе биде обвинет, но Асу ќе го види Керим како си оди од местото кај што се караа со Вурал и Вурал ќе биде жив и она ќе сведочи дека Керим не го убил.
Spoiler Чекај малку Мустафа ќе пука во Вурал а Керим ќе биде обвинет? И Асу ќе сведочи против Мустафа?
Spoiler Мустафа нема да пука во Вурал туку на почетокот Керим ќе се степа со Вурал и ќе си отиде па одкога ќе си отиде Керим ќе дојде Мустафа и ќе се степа со Вурал,вурал ќе падне со главата на камен и ќе умре.А Асу претходно го гледа Керим кога си оди од кај Вурал.
Spoiler Па знам дека ќе роди бебе од Мустафа,најверојатно не го абортираше.Освен ако не и напраи друго
Spoiler Асу првото дете ќе го абртира, но во втората сезона од серијата повторно останува бремена во брак со Мустафа и раѓа син Мурат. Но детето нема да го види Мустафа зашто ќе се роди истот ден кога него ќе го убијат бегајки од затворот.
Баш со другарка ми вчера зборевме за серијава, дека Фатмаѓул на лош начин судбината и испрати најдобар човек и ја спаси од проклетијата Мустафа.
E да, убава поента има серијава. Дека дури и во најлошите ситуации, треба да ги бараме најдобрите страни и прилики што ни` ги дава животот со тоа...
^ Го обожавам начинот на кој Керим ја гледа Фатмаѓул. Браво за глумата,зошто не може секој љубовта да ја искаже на тој начин што очите ќе му светкаат додека ја гледа својата сакана