Значи турскиве глумци...па дури и децата, глумат УПМ.....невидено нешто...а повекето од нив немаат ни академија,некои се пејачи,мисици,вакви- такви, ама глумат невидено нешто. Кога ке ми текне за Осман...еве сега го гледаме Мете од бурни времиња излезен од затвор, Демир од Аси само како глумеше заљубен во Аси,а сега во Фатманѓул, секој си ја носи својата улога на најдобар можен начин, почнувајќи од Керем,Рахми, Мукадес,Ердоган, Мустафа.....ВРВ....Секоја чест....понекогаш кога размислувам се срамам кога ги гледам нашине изгубени случаи како Ѓокица Лукаревски,Чоревски,Мешковски.....кога глумат пијани, ретардирани,биснисмени, кумови на мафии....БЉАК....па уште и се замислуваат дека се којзнае какви глумци....
Оффтопик е ама и јас дома баш со мајка ми коментиравме, за тоа колку заљубено ја гледа. Очите како му се смеат кога ја гледа, како се полни со надеж и компнеж... ахх сакам некој така да се заљуби во мене! Едвај чекам да дојдат епизодите кога Фатмаѓул нема да крие дека е заљубена во него. Се гледа дека и она не е рамнодушна кон Кеим...кој би бил.
Луѓе, ги испревртев сите сајтови што сте ги ставиле, ама не можам да се снајдам. На еден сајт 35 епизода е далеку зад онаа на Сител, кај друг е пак мноогу напред Може да ми кажете која епизода да ја гледам, да биде отприлика тука некаде со епизодите на Сител на овој сајт?
девојки мене ме интересира што ќе се случи со мукадес? дали ќе соработува со јашаранови? или ќе остане од страната на фатмаѓул?
Spoiler Мукадес ќе биде бремена,најверојатно од Рахми.Ќе живеат сите во друга куќа,поубава од сегашнава.Овие дивјациве се на слобода,Асу пак со Мустафа,Керим ќе му прости на татко му..
Ама ми е жал за Рахми, душа ми е ептен. Оваа Мукадес, крава колку ми е одвратна. Само кажете ми дали на крајот Фатмаѓул ќе остане со Керим?
Spoiler Леле добро е, помислив дека ќе му се врати на поранешниот вереник, ќе се изнервирав ако беше така
Нашиве глумци баш добро си ја работат работата и воопшто не се замислуваат дека се којзнае какви... ти можеби една претстава/филм си изгледала и сеа ке збориш тука мн мн... Кога ке изгледаш доволно материјал од нашиот театар, ке видиш што вреди.
Ја обожавам серијата, преубава е. Искрено, не претпоставував дека цела серија ќе се работи околу силувањето, мислев ќе си заземе скроз друг тек серијата како што прават во повеќето, да заборавиш што било на почетокот. Пријатно ме изненадија. А ќе го роди ли Мукадез детето? Ќе му се врати некогаш на Рахми? Тоа ме интересира.