Леле колку беше симпатичен подарокот од Мустафа за Фатмаѓул,огномет во срциња ллелел.Абе онаа Асу абортира?
ќе го абортира ако не е веќе незнам до кај е на сиител Spoiler ама во втората сезона ќе биде бремена од мустгафа но овој пат ќе го роди,тој ден тој ќе умре и ќе биде венчавката на керими фатмаѓул во истиот ден
По турски ние сме сега во 38 епизода. Сега почнува судењето. Првата сезона завршува со 39 (по турски, значи уште една епизода) во која ги ослободуваат а потоа Мустафа го убива Вурал а го апсат Керем. Значи сезоната завршува кога полицијата го собира Керем од дома, Фатмаѓул плаче и трча по полициската кола и Керем а по незе трча гадот Мустафа. http://www.youtube.com/watch?v=TZ3DrDVtL3I
мене ми се одмили огномет после таа сцена. Говедо едно пушта огномети! Море мрш. Уф колку ми е одвратен ликот на Мустафа по одвратен и од Јашаранови и Мукадес заедно.
Берен на премиерата на новиот филм на Есра Дерманчиоглу ( Мукадес) деновиве. Енгин Озтурк ( Селим Јашаран) Есра Меријем
Spoiler Овој пат мислам дека ќе сведочи против Фатмаѓул, нели купена е сега. Ако добро се сеќавам, мислам дека Мустафа ќе ги зезне на судењето и нема да ги каже работите што се договорија.
^^^ ааа и "нашава"што ја глумеше Нигер калфа ќе биди во филмов со Есра, а "Мукадес" според сликава и тука некоја откачена улога ќе игра,додуша поинаков лик и не и одговара А тој шо го глуми Селим погоре на сликата кај шо е сликан воопшто не ми е убав ко некој манијак е,многу одбивен човек ми е и во султанон кај шо глуми по антипатичен не можеше да биди. Оваа серија ми е многу убава се трудам редовно да ја следам,Фатмаџул и Керим многи се слатки
Знам дека е ФИЛМ а не е СЕРИЈА. Си разгледав јас вчера за филмов Само чекам да го најдам некаде на нет за да го гледам
А бе луѓе оваа третата не глумеше во филмот со Езел,Елиф(мислам се викаше ама не сум сигурна)? Ау види ја ти Нигер Калфа.На скопјанкава добро и оди турската актерска сцена .