^ Dushiche мислам дека дошло до забуна. Tessie сака да каже дека Вурал бил сеуште жив кога го видела Асу, а Керим веќе заминал. Така да Керим нема никаква врска со убиството.
Spoiler Откако Керим ќе си отиде, од страната на морето со бродче доаѓа Мустафа, го тепа Вурал и Вурал паѓа на стакло и од ударот умира.
Spoiler Нема воопшто да се дознае дека Мустафа го убил Вурал (колку што знам јас,до каде што имам гледано).Асу знае само дека Керим не го има убиено Вурал но незнае дека Мустафа е убиецот.Но,подоцна Мустафа случајно ,мислејќи дека таа знае се ,ќе и каже дека тој го убил.Таа ќе сака да каже се`.Потоа на гробиштата Мустафа и Асу ќе се сретнат со родителите на Вурал и Мустафа ќе им каже дека убиецот на Вурал се Јашаранови.
Spoiler Керим брзо ќе излезе од затвор. Десетина епизоди пред крајот хаџер/асу ќе оди кај Фатмаѓул и ќе и каже дека Мустафа го убил Вурал и дека тој го ранил Керим ( Керим ќе биде ранет со пушка од Мустафа) и ќе и рече Сега жвотот на Мустафа е во твои раце, Фатмаѓул ќе го пријави Мустафа, тој ќе ја киднаприра, ама ќе ја најдат..
И јас гледав понапред епизоди на натабану..И негде на кај последните скоро цели епизоди се реприза од почетокот ептен глупаво
Мајувченце не знам јас кај си гледала ама повторување има само по последната и тоа денот на силувањето, друго нема повторување. Освен што во претпретпоследната епизода скокаат 4 месеци и фатмаѓул раскажува како било се Spoiler судењето, како дозна дека е бремена, пожарот и смирувањето со комшиите, одењето на Рахми и Мукадес во Илдир , ама тоа не е повторување
Е па не знам стварно и на форумот на натабану се жалат и други епизодите не им биле по редослед а не знам на која друга страница би можела да гледам
^На натабану се по ред само после 39 фалат едно 20 епизоди,ги имаш на интернет со англиски превод ако не се лажам,имам ставено линк неколку страни поназад.Кога ќе ги изгледаш и тие,почни од 40 на натабану ,таму почнува 2 сезона
Ме интересира, ова детево што се појави сега во ресторанот што бараше работа, има некоја позадина целово негово појавување или онака, навистина само бара работа?
Убава е серијава,чат-пат ќе ја погледам,само на интересните случки.Инаку на мк е Судбината на Фатмаѓул,на српски Изгубена чест а на турски Фатмаѓул дали е тоа криминал?Значи македонскиве телевизии не ги преведуваат убаво имињава на сериите,ама ако.
Абе нашиве тоа го прават со сите серии..Бурни Времиња,Судбината на Фатмагул,Притаени страсти,Величествениот,Наследството на госпогицата,Пет сестри итн. едноставно кажано на сите серии им ги менуваат имињата како што сакаат а за синхронизацијата да не правиме муабет...Иначе на турски е За што е виновна Фатмаѓул??
Колку е одвратен Мустафа,и самиот лик на глумецов ми е одвратен.Подлец! Како ја излажа Асу,море.Барал прстен,гад еден.