Spoiler А како тоа Мукадез ќе оди во затвор? Жал ми е, сепак иако зборува премногу и нема самоконтрола, не е лоша личност. И плус има две дечиња. Ама на крај ќе излезе и ќе остане со Рахми? И со Селим сакам да знам што ќе биде.
Нели ги читаше писмата и во нив пишување дека Керим ја сака Фатмаѓул.Епа се разнежни и затоа на сопругот му рече ,, Сонувај ме,,.
Spoiler Нема да оди во затвор,иако треба,ќе и платат кауција.Ќе видиш понатака дали е лоша личност,требаше и на неа 7 години да и дадат,зло невидено е..
Мукадес си плачи за својата судбина. Отфлена од сите бремена се мажи за Рахми. Не ги доживува сите работи кои една девојка треба да ги доживее. Одма станува и мајка своето дете и на 12 годишната Фатмаѓул. Сега кога гледа се што и се случува на Фатмаѓул и е криво, затоа што никој неа не и пишувал писма, никој не ја сакал како што ја сака Керим Фатмаѓул. Таа нејзина искомплексираност ја прави да е злобна.
Ова не е поврзано со серијата туку со Енгин (Керим) Spoiler Нова серија Kara para ask со Енгин и Туба во главните улоги http://www.youtube.com/watch?v=M0Jk0Ckdyzc
Spoiler фатманѓул ке искочи јавно и во весник се збори за случајот, ке се собере народ,ке има демонстрации за подршка на фатманѓул....ердоган ке ја следи пред куќа и ке и се заканува....керем и фатмаѓул ке одат заедно на психијатар, мустафа прво ке го рани керем, па кога овој ке се излечи ке ја киднапира фатманѓул.....аси ке им каже се на керим и фата за мустафа и после ке го затворат... јашаранови ке излезат на суд ....ердоган и селим ке сакаат да бегаат од земјата....керим ке земе нова куќа за нив,ке ја кречат ,ке се спремаат за венчавка и селидба, на денот на венчавката мустафа ке избега од затвор и ке го убијат а на фата ке и прати едно писмо за да има грижа на совест....крајот е со судењето на јашаранови и казните за сите и отприлика толку......инаку во меѓувреме бабицата ке се омажи за адвокатот, мукадес ке се породи ама пак ке прави бељи и пак ке се поврзе со јашаранови ама тогаш и на фатмаѓул ке и скурчи па убаво ке ја искубе за коса ке ја избрка, дури и “бате“ ке и се налути и ке се развика....
леле се стопив кога му кажа фатмаѓул на керим дека несака да се разведат дека сака да останат заедно. па тортата што ја направи да прашам кога фатмаѓул ќе му каже на керим дека го сака ? неможам да дочекам сега сме до 46 или 47 епизода(оригинална)
Само што почнаја со снимање на серијата и нема многу информации еве линк овде нешто пишува за првата епизода http://serija-asi.com/2014/01/25/kara-para-ask-engin-akyurek-tuba-buyukustun/