на 2 сигурна сум дека ова со мустафа е масло на јашаранови некако премногу предвидиливо ми беше како го земаа па и солзавец за да не види кај го носат па закани и малоумникот си призна се се виде во тесно и почна да плаче. а на овој ердоган сега ли му текна да се кае ? гад
Офф топик !! Сте чуле ли нешто за ова...за што се работи ?? за филм или серија ?? Ајлин од “бурни времиња“ и Керем http://www.youtube.com/watch?v=BmefBi8yJC8
Леле, многу е слатка сестра му на Керим Ај некој што знае нека каже, Керим веднаш ќе ја прифати или.. што ќе се случува натаму ?
Spoiler Некое време сестра му ќе живее заедно со нив . А ова детево што работи во ресторанов ќе се заљуби во неа,а и таа во него.
Многу помогна таа Дениз околу помирувањето на Керим со татко му,ама мила ич не ми беше,страшно по живци ми одеше
Лелее Дениз колку е слаткаа..А Фатмаѓул колку е убава со виткана коса ..Ааа Ердоган леле колкав лажгоо ее затооа ќе оти во затвор и таму ќе остани
Незнам за вас, ама мене колку многу жал ми падна за Ердоган за докторката. Знам дека не заслужува втора шанса и се тоа. Ама многу беше искраен со муабетот со мајка му кога и викаше дека сега има причина зошто да живее. А од друга страна и подобро што Нил прекина контакт со него уште пред да почне вистински да се заљубува. Видовме дека и Ердоган имал чувства... само малку предоцна... Патем што ќе се случи вечер со несреќата со Перихан и Леман? Сериозно ќе биде? Решат ја нарачал сообракајката?
Spoiler Да..Решат ја нарачал сообракајката..Перихан ќе биде сериозно повредена и ќе ја прават операција,татко му на Вурал ќе умре а Леман ќе се скрени Подоцна Перихан ќе се посомнева дека сообраќајката е масло на Решат.