Што ќе се случи следната епизода? На инсертите од следната епизода изгледа на Керим ептен ќе му се искомплицира состојбата. Сите плачат, се надевам нема да му биде сериозна состојбата на долг рок.
Единствено Мукадес ме смее до солзи од сите во серијава -Ви го земаа редот Инаку кој го рани Керим ? Не го фатив тој дел од денешните репризи
оваа мукадес на моменти ми иде да фатам и телевизорот да го скршам од што неможам да ја поднесам,ама нема епизода да не ме изнасмее ,од друга страна а мустафа ќе го затворат сега?
селим мислеше решат масакар ќе праи овој се реши ќе пеца риби,рибар човеков ќе станува оваа асу колку е глупа го штити мустафа гадот аман нека се опамети веќе.
како што кратат многу сцени на сител се чини дека наскоро ќе заврши, многу сцени има на нет што на сител никаде ги нема и филмов почна да ми губи смисла, инаку оригинал се 80епизоди меѓутоа траат по 1ч30мин
Вчерашната епизода по турки е 61 епизода,а по нашиве 111. Ако продолжат да кратат, вечно ќе ја гледаме.
го претеруваат со кратењево , се губи смислата . иначе видов дека почнала нова серија со керим и аси во главна улога мислам има зборено некој за тоа поназад во темава еве и слика Spoiler
Nema mnogu da ja drzi Fatmagul, no kaj nas kako sto gi kratat ke bide za edno 3-4 epizodi.Inaku Kerim ke ja najde i spasi.