и јас се збунив е сега на оваа страна од кај треба да се продолжи да се гледа???? 38 или 39 сатварно ме збунија сега серијата е прекрасна седам речиси по цел дена пред лаптоп и ја гледам
е добро сега ви ги отвара епизодите или не ??? кај мене несака сите .. тие понапред што се ги отвара а тие поназад не
И мене не ми ги отвара,ако разбираш англиски ги има на ју туб со англиски превод. А дали ја има серијава на Балканје???
епа ај дај ми линк од каде поцнува 2 сезона, од која епизода, некако немозам да се снајдам многу страни најдов и секаде различно
^^^ На натабану што е 39 еп.и не е завршена до крај.пиши на ју туб вака fatmagülün suçu ne 21.ep Part.1- eng.subs И од тука на таму продолжува серијата
Зашо баш е риба... со тоа деколтето без кое и` е склет да живее. Spoiler Кога ќе живеат заедно со Керем и Мејрем, кога Мејрем на Мукадес ќе и` купи ролка за нова година или така нешто, реакцијата ми е прајслес.
Фала Богу го сменија гласот на братот на Фатманѓул и еве денес ги гледам репризите од почеток и дури сега сватив кој го синхронизира и преходно како малоумен и сега кога го потрефи - Васил Зафирчев
чекај малку ердоган е оној што работеше а селим е тој што не работеше а им даваа исто пари а венчавка правеше селим? Spoiler ја се изгубив во серијата
Мене серијата искрено ме нервира. Убава е да, ама не можам бе се нервирам од простите сфаќања ! Девојката партал ја направија, ја силуваа, па и одозгора таа крива! Тетка и’ не можам да ја смислам, а уште повеќе клапчото од вереник...
Навистина ми е жал за девојката. А и оваа на брат и само парите гледа да ги грабне и не и е гајле.Овој рахми (така мислам се викаше братот на фатмаѓул ) зар не си ја сака сестрата повеќе од жена си!? Постојано гледа како Мукадес ја напаѓа Инаку Керим ми изгледа како добро момче, а и онака Јашаранови го наместија.Уште најпрво се гледаше дека иако беше постојано со нив како да не припаѓаше во нивната ,,група,,.Штознам, но едноставно се издвојуваше од разлигавените богати Јашаранови.А и ако приметивте како ја гледа Фатмаѓул дури самиот го гризе совеста (а не е виновен),а овие Јашаранови не се замарат :geek: Така е, се знае кој си ја има зберено росата уште на почетокот
Јас не успеав да ги гледам првите епизоди на сител, ама на линков отворив и го пуштив видеото означено како епизода еден и два. Ама кога почнува филмот на турски пишува 40. Да не е 40 епизода место прва? а и некако ми нема логика филмов да почнува во период кога фатмаѓул е со керим во брак, а тој е во затвор, а мустафа е во врска со друга жена. Нели требаше да има силување на фатмаѓул во првите епизоди? Да не се погрешно пишани видеава како едпизода 1 и 2?
јас си ги бирам турските серии по глумците ако е убав глумецот го глеам ако не, не ме интересира а овој глумецот Kерим ми е секси
Таа не и е тетка туку снаа од брат!!! Едно тешко искомплексирано копиле кое ќе се слади на несреќата на Фатмаѓул у дури ќе и љубомори кога Spoiler ќе се заљубат со Керим и ќе спремаат свадба, и куќа!!! Болно створење.