овај играше во златни рани, ама не е керим во Судбината на Фатмаѓул. керим е кој играше во серијата Зет домазет, таму се викаше Кадир на Океш синот. инаку многу се слични со тој во златни рани што играше и јас ги помешав на почетокот.
Дај пишете некој спојлер. Каде ке оди сега Фатмаѓул? Ќе се врати дома? Ептен жал ми падна за Енисе или Асу како и да се вика. Што мајка бараше тетка и на Фатмаѓул кај Јашаранови? Уште ли бара пари? Дај откријте што понатаму ке се случува ако нејкете на темава пишете ми ЛП Кој ке чека до понеделник нова епизода :/
^ Нетрпелива девојка Еве нешто малку од малку Spoiler Таа снаата нејзина ќе прави фрки уште,не застанува.Инаку ќе се врати Фатмаѓул дома делумно(отспротива на куќата) ќе се онесвести и Керим ќе ја прибери. Сега ќе почнат поинтересни епизоди,кога Фатмаѓул ќе се заљуби во сопругот нејзин напатен
Керим во почетокот на серијата ми беше многу по убав,косата му беше подолга и по маженствено изгледаше,после од ко ќе ја поскрати косата пак е симпатичен ама не како на почетокот,со пократка коса многу наивно ми изгледа
овие нашиве со синхронизацијава се ужас значи , гледав малце на нет од серијава и колку само не и одговара гласот на фатмаѓул некако многу нежен глас има а оваа нашава ептен груб . и исто приметив од сител како да ги кратат некои делови од епизодиве баш епизодата што беше во петокот мислам 17та кога мустафа отиде кај асу со цвеќе и тој дел со фатмаѓул кај вратата не го дадоа целосно го сецнаа а го имав гледано на нет -.- . иначе 80 епизоди се оригинал
Ама и оваа Фатманѓул ми докурчи веќе....Па таа испаѓа полуда од брат и, у ствари брат и е најсимпатичен во целава серија. Па тие лудаци го полудеа Керим, а не знам од каде и толкаво трпение на бабицата према сите лудаци.Мој, мој, па преку мој више од Фатманѓул.А Мукадес ваква ,таква....и досега што се заедно со Керим е благодарение на незе, башка што таа и корист има од случајот. Вечерва мислев дека Фатманѓул ке попушти, посебно одкога Керим ја најде во жбуновите и ја зеде во раце со радост дека ја нашол почна да плаче и една солза негова падна на лицето на Фатманѓул....а таа пак, наместо да батали све, да се закути знаејќи во какво општество живее уште и му се сили. Е вечерва се изнервирав до крај