Не бе таа е во врска со некој турски пеач, а за него незнам дали има девојка,само знам дека не се во брак.нормално како и сите глумци што глумат заедно така и за нив имало гласини дека се во врска но тоа уште кога се снимала серијата,а со овој што и е дечко или свршеник се во врска после снимањето на серијата
Отвори го првиот и вториот клип и таму ги имаш сите песни од цела серија... http://www.youtube.com/results?q=+Fatma ... ne+-+musik
Ќе преживее Селим, дајте спојлер пишете се најјаките епизоди ги даваат во петок. Денеска беше интересна епизодата, мило ми е што Керим му ги отвори очите на Мустафа.
Spoiler Ќе преживее. Не знам до кај е кај вас, ама стоката дури и ќе ја излаже Мелтем дека му било од шо пробал да се убие поради тоа што таа не му верувала.
Жити све од кај го извади ова Beren Saat (Фатмаѓул) е верена за Kenan Dogulu а Engin Akyrek (Керем) не се знае дали има некоја зашто не сепојавува често во јавност.
Spoiler Мелтем ни сега мислам дека не му верува, но нема да седи мирна, дури и ќе се разведат затоа што нема да биде на нивна страна и ќе се разведе од Селим, заради тоа Јашарановци ќе и` се одмаздат преку подметнување на скандал на татко и` кој, не можејќи да се помири со тоа ќе си го одземе животот. Значи ѓубриња со големо Ѓ. Јас не знам стварно како таа кутра Перихан нема скренато досега во таа луда куќа. леле нена, ја имам видено сликава од нив, ама ни на крај памет дека е Кенан... Не личи на себе, ама ич, каков беше на Евровизија...
ццц какво ѓубре е овој решат, што се не им прави. Аххх колку би сакала на крај тој и оној идиот мунир да завршат во затвор. Само не ја разбирам женаму, Перихан ли се викаше ем знае дека ја изневеруваше ем ништо не му вели човеков си ги врти сите на малиот прст А да и едвај Чекам да дојдат епизодите кога фатмаѓул конеЧно ќе го засака на ќерим
Ептен динамично ја загледав серијава,но почнав наработа да одам и во месец и нешто изгледав само 20-тина епизоди,а на почетокот гледав и по 5 епизоди во ден.ми останаа уште 9 епизоди на 71 еп.сум и никако да стигнам до крајот а толку многу сакам да дојдам до крајот