Ја изгуглав типкава е ептен јака не би ризикувала. Еве вчера негов психијатар дадоа како зборува за Џони Деп.
Отров ја направивте темава со некои од мислењата. Сакајќи да “помогнете” на едни, одмогнувате на други. Јас не знам до кога ќе се практикува маргинализирање и сегрегација.
@cooll еве како ја доби The Sun парницата во Лондон. И да не се лажеме, ако весников ја изгубеше парницата ќе требаше да се правда за секој наслов во кој набедува некого без докази дека насилник.. А тоа богами не им иде во прилог. Види кого го викаат за сведок адвокатите на Деп..Jennifer Howell
Абе да те прашам нешто ти си истата личност шо бараше вазектомија (или како и да е) на дечкото? Ептен си исфрустрирана од мажите и живееш во некој имагинарен женски свет.
Ама како ја изрешета адвокаткана на Деп.. Аууу изгуби контрола. Најјако е сега што за инцидентт на скалите има 3 верзии. Една што ја кажува Амбер, една сестра и и една која ќе ја каже Џенифер Ховел. Ако се испостави дека Амберка лажела и за ова, како што лажеше за парите, за односот со децата на Џони ( не сакале да ја видат), за се друго.. Ќе изгуби секаков кредибилитет. Инаку не знам дали пратите ама има слики дека наводно го малтретирала и Елон Маск.. Мавала, пустела, а он не се појави да ја брани.. Хм.. се прашувам зашто,
Има една слика каде Елон има модринка на лицето, се шпекулира дека тој и ги плаќа адвокатите, но не верувам во ова. Hearsey!
И тоа, но имаше натпис дека Елон и се заканувал да ги уништи ембрионите, не сакал да бидат искористени после раскинувањето.
Може само да ја доуништи ако не го послушала. Ќе видиме во иднина на кого ќе личи детето, специфична фаца има Елон.
А јас, се одлучвам да видам како ќе биди. Пошто не треба јас да одлучам кој е и дали е и колку е жртва. Да. Во самоодбрана не е насилство. Ама то не значи и дека не можи на крај да испадни некој жртва, колку и да се оградваме дека е возможно. Мислам, можиш да не се согласиш, ама то е мое мислење, став и слично. Не можам да седнам и да гледам #IStandWith кој било од овие два, и да не помислам дека е biased. Пошто во најголем случаеви испаѓа дека е. И ако било кој ми реплицира со докази против Џони или Амбер - препрочитајте ме. Не сум тука кој било да правдам или бранам. Погоре само констатирав дека сум запрепастена од зафаќање страни и судови кој е и кој не е жртва. Би сакала јасно да гледав ко вас. Ама не можам. Пошто е се, сем толку црно- бело.