Милионерка е, со тие пари што ги има може и приватен лекар да си најде за да ја прегледа. Кој би се шетал со парчиња стакла у вагина, побогу?! Она е срам за сите жртви. Ради нејзе сега некоја жртва ќе треба да се мачи дали да каже нешто затоа што можеби нема да и се верува. Затоа што на снимка има признаено многу работи, со докази.
Се читаш ти што зборуваш? Го гледаше секоја минута судењево? Е па јас го следев и многу убаво знам што зборувам. @Srckata28 го виде видеото и транскриптот?
Нема докази за нив дека се лечеле од зависност, но тоа не го успорува фактот дека имаат користено дрога и алкохол.
Ова е Америка бе, жртвата е заштитена ало. Не е Македонија да ти се исмеваат. Леле не знаете веќе шо да кажете.
Само да се надоврзам, во спорови каде што има насилство како релеванен доказ се зема само она што е прибавено од стручни служби. Значи, слика да, ама да е сликана во полиција не од телефон ( како Ријана што имаше), докази да, ама да се од полиција на место најдени. Ова беше се само едно вадење на прљав веш на размазена wanna be звезда на која и се ускреќило да глуми со Деп, па го фатила ама не било како мислела таа.
Да, пошто во Америка не важат истите правила на помоќните... Џони е третиран од светот како бебенце што не знае а да каже, о д в р а т н о.
Еден Господ ќе знае што од она што го кажуваат е вистина, а што лага... Дали се дрогирал Џони или не, кој кога почнал и дали воопшто почнал да користи не е тема што првпат јавно се дискутира. За злоупотреба на дроги, Деп трпи обвинувања уште од 90-те. Само да ве потсетам: Не знам за постарите феминки дали памтат, ама тие што сте родени после 90-та може и не знаете. Во 1993 многу добро памтам колку ме натажи смртта на тогаш еден многу надежен глумец Ривер Феникс. Тој е брат на Хоакин Феникс, тогашен дечко на Саманта Матис и другар на цела една група актери чија глумечка кариера земаше огромен замав во тој период, најдобар другар на Кеану Ривс. Умре од предозираност додека бил на забава во клубот на Џони Дeп - Viper club. Му се слошило, излегол надвор и на тротоар испушти душа, пред очи на другите. До ден денес Џони и Киану зборуваат колку се длабоко потресени од настанот и истрауматизирани. Како дошло до предозирање е сеуште контраверзна тема низ медиумите и до ден денес. Некои го кривеа Џони како сопственик на барот, а тој се правдаше во јавност дека во клубот во никој случај не било дозволено да се конзумира дрога и дека не било собиралиште за наркомани. Некои други тврдеа дека на Ривер му било подметната дрога во пијалокот, некои тврдеа дека имал рецидив после некој период на апстиненција и сам ја направил грешка со дозата. Како и да е.. Земајте се што ќе прочитате и слушнете со доза резерва.
Mislam deka procesot kje zavrshi vo polza na Depp. Amber e gordeliva i direktna, i toa ne i e od pomosh vo ochite na javnosta. Ne mi se pishuva sega nashiroko, ova im se sluchuva zashto toj e golem flegmatik, taa kolerik, totalno nekompatibilni temperamenti. Edit: Iznesuvam mislenje po ona shto go slushnav na audio snimkite.
Јас се сложувам со тоа, ама пак, и Џони и Амбер ми се на исто тежиште на вагата кај мене. И двајцата насилници, со нерационална употреба на дрога и со очигледни ментални проблеми. Се надевам ќе си најдат чаре, ама чаре не е судењево. Колку и да не ми се и двајцата веродостојни, сепак ми падна жал за Амбер кога кажуваше дека секојдневно и се закануваат со смрт, ја исмејуваат и понижуваат. Тоа ми изгледаше sincere. Колку и некој да е нарцис или психички јак ќе падне од такви зборови. Колку и да не изгледаат точни нејните изјави за тоа кога била со Џони, сите сме сведоци како цел свет ја исмејува и понижува. Луѓето се злобни и тоа многу. Дури и Амбер да е била насилникот, решение и олеснителна околност не е да ја вреѓаме неа. Очигледно жената си има проблеми. Џони ако е бил светец нема да го судат сега на секој чекор ама ајде
По фејк судење не може да има дури и присутните личат како роботи се и се само народот да заборави на војната што Русија ја добива
Заради тоа што скоро сите факти што ги изнесе Амбер беа побиени Како да веруваме? Како да верувам кога излезе јавно производителот на пудрата која наводно ги криела модриците дека немале тогаш произведено таква баш наведено козметика. Како? Воа е само мал дел од слични на воа примери.
Леле аман дрога дрога дрога алкохол дрога …. Цел Холивуд е бе луѓе на дрога и алкохол, рехабилитации, колку славни талентирани си отодоа ради овие пороци, и добро е што се зборува јавно без предрасуди и влакна на јазик, Џони бил накроманиште, а кој не е?
За разлика од повеќето други, кај него ептен се забележува, целосно е успорен. Таа негова состојба, 20 години помладата Амбер не можела да ја сфати, и му се истурала вербално. А кој кого колку тепал, тоа не знам. Отишле пред суд, на судот му е работа да одлучува, никој од коментаторите што цврсто заземаат став, не живеел со нив, ниту е во нивна кожа.