Злобно, злобно, злобно. Навистина одиме назад со верување на жртви на силување. Знаеш ли ти колку жени се силувани и не пријавуваат со години и потоа добиваат храброст? Знаеш ли колку жени се освестуваат после години дека тоа што им се случило било силување? Знаеш ли каква шлаканица е ова што ти го кажуваш, дека мора со тоа да се докажува силување?
Ова е Америка, не е Македонија, жртвата е заштитена. Ете ќе земам пример, фудбалер на Манчестер Ј. обвинет за силување, веднаш у затвор, 3 4 месеци. Значи има закони, не се правете на сила глупави. Нема таму шо ќе рече комшијата, аман. Цело време други судења спомнувате а не одговарате на прашања, за кокаин за слично. Сведочењата на бившите не биле релевантни ама затоа она напатена душичка, се шо каже вистуна било. У илјада лаги ја фатија. 100 расположенија смени, се смее у фаца на Џони, па плаче пред жирито. Биполарно срање.
Не само фудбалерот, Бил Козби во затвор е зашто пред 25 години силувал жени со тоа што ум ставал во пијачката нешто. Кевин Спејси, Крис Нот.. А гускава сами еден доказ да имаше релевантен, да викнеше доктор, да имаше некоја трага ќе го уништеше како што сака да го уништи. Вака само се фрла лоша сенка на сите жртви на насилство. Сама бара забранс за приближување и после му иде во хотел да го гушка, му праќа смс да се видат.. Која жртва тоа го прави???
Да да, дека Амбер живее во Свирипичино и шерифот во локалната полициска станица му е прв братучед на мажот и нема да ѝ верува. Хахаххахахахах
Ауу мајко колку е скршен тука.. И на крај се извинува на мајка и и татко и дека не успеал бракот и им кажува дека ги сака.
Ранкигот. Изгледа не се исплати да бидеш првокласна непрофесионална кучка на суд. Секоја им чест на адвокатите на Амбер, ги гледам целиве closing arguments, и едноставно тоа е тоа, Амбер со милионче пута 100 у џепче наскоро. Гледам по социјалниве мрежи, се повеќе и повеќе поддршка за Амбер Херд. Се освестуваат сите.
И во Ранкинг се разбираш? Знаеш за што е тој ранкинг? За факултетот не за адвокатот.. Ај те молам, брани си ја Амбер ама не трескај глупости. Те молам.
Hahahaha daj molim te ne treskaj gluposti. Tipot koga pocnal da smrka ,ovie ne znaele sto e toa droga.. oni go naucile .. hahaha
Овде некои членки навидум делуваат како да со Амбер азното ќе го делат. Живи били па видели. Мада после О.Џ. Симпсон ништо не ме чуди од порота.
Џони Деп бебе. Џони Деп не знае кокаин. Џони Деп мисли кокаин брашно. Џони Деп прави торта, грешка внесува кокаин. Џони Деп игра балет случајно удри Амбер. Џони Деп невино бебенце.
Mozda go ucele na nekoja nova finta kako da smrka , ama deka go ucele KAKO da smrka ..malku poveke mi e smesno iskreno
Џони Деп може да предава како да се дрогираш и да пиеш на факс. Сам не знае колку дрога и алкохол има земано. Аман бре сите го знаат тоа.
E arno de , ni toj aren,ni tie arni.. Pak ke kazam, nenormalni se i dvajcata definitivno .. Im treba pomos..