Според мене нема, освен 2-3 слики со минимални модрици. Едната е на денот кога го пријавува Џони за семејно насилство (другиот ден пак е сликана без модрица, а очигледно е дека не носи шминка.), минимална модринка на лицето.
Не верувам дека пресудата ќе е во корист на Амбер..или во корист на Џони или нешто неутрално ако е возможно??
Немаше. Ни лекарски белешки, ни ништо. Пази наводно ја силувал со шише во вагина она не отишла или викнала доктор да ја прегледа.. Мислам ќе прст ќе пикнеш ќе се гребнеш шубе ти е а не шише да ти пика.. Многу лаги ја фатија и неа и нејзините "експерти" кои донеле одлука на она што само таа им кажала. Многу работи се од 24 дена судење да се објаснуваат.
Да да. Инаку еве ја како реагира кога е лута. https://vm.tiktok.com/ZMLotRdH9/?k=1 Овде и беше направена скриена камера дека и е украдена колата за ба крај Џони да ја изненади со комплетно реставриран црвен мустанг.
Мене тоа со шишето ми е уште мистерија? Нема доказ за тоа а го кажува. Нели се колнат дека ќе ја кажуваат вистината пред да сведочат? Нели и е страв. Можно е да изгубат и двајцата, она да добие само за вербално навредување,а он да ја добие парницата за тоа што ја тужи. Ваљда ќе научи нешто типкава.
Може да ја гонат за лажно сведочење. Тоа и Камила Васкез ја праша дали е свесна дека обвинува луѓе за лажно сведочење што е казниво со затвор. @Justicija гускава место да каже како ги криела модриците, кажа процес како се прават модрици во холивуд за филмови и тоа со bruise kit.
Ејјј колку само личи на Дерин од таа турската серија Савдакиз или како беше преводот заборавив. Иста дијагноза делат.
Мене не ми се допадна пристапот на адвокатката на Деп. Многу саркастични смешкања, па и кога ги вртеше тоа листовите, очи вртење, изнервирана додека поставува прашања на сведок. Не знам што толку ја фалат искрено, мене уопште не ми изгледаше профи нејзиниот однос, арно што е на страната на Деп инаку досега ќе почнеа да ја рендаат како е емотивна и во пмс.
Истото и за Амбер ќе кажам. Цело време ја фаќаа како се исмева, а кога сведочеше се трудеше да заплаче, лоша глума.
Да де, ама еднава стана меме x 100, а другава ко којзнае кој адвокат да е. Битно е на која страна си во случајов, инаку објективно и Камиљето се понашаше глупо на моменти.
Eve go audioto sto ne go stavija kako dokaz zasto imase i treto lice kaj sto Amber mu se izvinuva deka mu go isekla prstot https://vm.tiktok.com/ZMLonSyBt/?k=1
Мене Бен ми беше најсмешен. Омилен дел од судењето ми е кога Морган од ТМЗ и го влепи у фаца на Елајн за славата.