Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Судењето на Џони Деп и Амбер Херд

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Caramell, 11 мај 2022.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.101
    Поради тоа што е алкос и наркос и она мислеше дека е полесно таква особа да изнаманипулираш и да ја прогласиш за психички нестабилна за да може се да му земе. За пари е целава оваа работа, она нема ништо после ова дали воопшто ќе има работен ангажман, он можеби ќе си ја врати честа и угледот но ова нема за брзо да се заборави.

На Mikha4 и Indiegurl им се допаѓа ова.
  2. Leucadia

Leucadia Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2022
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    520
    Во право си за пари е но тешко за неа дека ќе добие плус и цела јавност го продржува, а и неговата популарност ќе се зголеми.

3. sikica7

sikica7 Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2015
    Пораки:
    881
    Допаѓања:
    1.994
    Eee karmata e zaebana rabota.
    Si imase toj zena zlatna , ama na 50 godini saka da kleca mlado, epa eve mu sega. Isto kako i ovaa i toj e ocrnet za cel zivot.Vo tvoite oci mozsbi ne e nasilnik , ama kaj nekoi drugi vo svetot i toj e.Ic ne go zalam,ama go obozavam kako akter,znaci predobar e.
    A i ste zapnale so tos sise sto i go brcal,dobro kako si go zamisluvate toj cin, kako i go brcal,mislite so skrseniot del na siseto i brcal vnatre??
    Taka da e bilo togas toj e nenormalen navistina bidejki ke i ja rasece cela vnatre, jas sepak mislam deka siseto bile skrseno, ama ne i brc ao skrseniot del tuku valjda so ppcetokot na siseto so , cucata, ne znam kako da opisam..
    Edit: Eve vaka nekako mislam deka i brcal,ako i brcal navistina de, so ovoj gorniot del..

Прикачени фајлови:

• 001.jpg
      001.jpg
      Големина на фајлот:
      43,6 KB
      Прегледи:
      21
  4. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.752
    Допаѓања:
    9.291
    Минатата недела слушав, и ми остана нејасно дали го удирала или тоа било како допир повеќе.
    Не знам што е вистина, а што манипулација од страна на Џони. И со прстот, иста приказна.
    Амбер е полесно да се процени, очигледно е размазена и како што напишав поназад, колерична, и он и рече во една прилика дека е разгалена.
    Кога му вика, ми личи како татковски да се имал поставено кон неа на некој начин, па ја толерира дека постар.
    Нездрав однос, во секој случај, ОД ДВЕТЕ СТРАНИ.
    Не сум свесна како се случи да се објаснувам толку во оваа тема :rofl:, сакав да кажам дека не би му верувала слепо на Џони Деп колку и да личи на невино милениче, не е тој вчерашен, и претерал со пороците, се гледа по него.
    А да, се дружи со крајно сомнителни ликови како тој од Мемфис тројката.

@Dentina, мене така ми остана во сеќавање од порано, дека Џони ја изневерил Ванеса со Амбер, и сега проверив, тоа е точно, но Ванеса изјавила дека повеќе години била несреќна во бракот.

Инаку, јас ја знаев Амбер пред да почне со Џони, не беше баш анонимна, туку ѕвезда во подем, впрочем доби поголема улога во филм со Деп и така се запознале.

Последна измена: 29 мај 2022
    На Dentina му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.898
    Допаѓања:
    19.648
    Ко така она има сериозено психолошко растројство, потребен и е психијатар

На nena2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.758
    Допаѓања:
    116.849

7. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.080
    Допаѓања:
    10.800
    Ме чуди оваа Шанон, како така не знае колку ја платил Џони. :wasntme:

8. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.758
    Допаѓања:
    116.849
    Не сакаше да каже.. Паметна си е. Си знае она не е кловн ко оние на амебана "експертите" што на крај им ги побија сведочењата.

На cooll му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.837
    Допаѓања:
    23.532
    Глумицата Melissa Benoist се отвори за нејзино искуство со насилство и ова се коментарите.

Злоба, луѓето се злобни.
    Амбер Херд и непровоцирана да го млатила Џони Деп, мило ми е сега. :)

20220529_183935.jpg 20220529_183933.jpg 20220529_183930.jpg 20220529_183928.jpg

10. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.837
    Допаѓања:
    23.532
    20220529_183248.jpg

На lillac, Anah и MandyLane им се допаѓа ова.
  11. Maryland1087

Maryland1087 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2021
    Пораки:
    436
    Допаѓања:
    1.986

Еве ги "врвните" адвокати на Амбер според тебе. Умммм ааааа умммм некаде ммм аа прочитав мммм "Amber's lawyers are not bad, it is just impossible to defend someone who lies and obviously is wrong."

На nena2010 и bicycle им се допаѓа ова.
  12. Maryland1087

Maryland1087 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2021
    Пораки:
    436
    Допаѓања:
    1.986
    Па има психијатар тој што сведочеше што прв пт во животот слушнал дека Џони глумел во други филмови освен Пиратите...

На nena2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.898
    Допаѓања:
    19.648
    Види ако е и потребен психијатар на женава треба да престане блуингот врз неа, ако совесно и намерно лажно го обвинува треба да си одговара, но страшен блуинг се врши врз неа што не е човечки

На Elenpelen, Konfetka и Аргентина * им се допаѓа ова.
  14. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.758
    Допаѓања:
    116.849
    Тоа стои. Ама па од една страна сама си е крива. Жртви на насилство ја плукаат. Тоа е најстрашно.
    Јас не и се ситам. Напротив мислам дека е многу оштетена личност. Имаше еден поткаст за личности како неа, дека односот кон мажите е реакција на односот на таткото према неа. А она и сестра и растеле со тепање, малтретирање нив и мајка им. И она сега не бара маж да живее со него, да е среќна туку бара луше на висока позиција high profile како Деп, Елон Маск и сака да ги уништува она да победи. Тоа е тоа. А убава е, и тоа и поминува лесно.
    https://my.clevelandclinic.org/heal... (HPD) is,or inappropriately to get attention.

Последна измена: 29 мај 2022
    На Doc и bicycle им се допаѓа ова.
  15. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.329
    И да не сакаш да го пратиш судењево, секаде излегуваат снимки и статии за ова.
    Некако сум неутрална, немам мислење дека баш една страна е само крива. Мислам дека и двајцата биле токсични во нивниот однос.

На Mikha4, Waverly Raven, Elenpelen и 2 други им се допаѓа ова.
  16. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.758
    Допаѓања:
    116.849
    На bicycle му/ѝ се допаѓа ова.
  17. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.828
    Допаѓања:
    25.569
    Ееее па и ти, он е Џони Деп, познатиот пират, не е битно ова ништо.
    Плус како жени сме малце склони на Стокхолм синдром и на некои им е и привлечно кога е некој ваков дегутантен дно од човек, тоа е тој "bad guy" разбираш и ги пали да се некој вид на
    жртва, damsel in distress. Лол, одвратно.

Ајде ќе ве разберам да имате одбивност спрема Амбер, ама тие што свесно одбираат да го бранат Џони, заслужуваат едно искуство у живот со таков маж, да им се смени малце перцепцијата.

На Yowannty, sikica7, Dancewere и 5 други им се допаѓа ова.
  18. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.837
    Допаѓања:
    23.532
    Ама пее, свири, глуми и слика!!!!

На Dancewere, Nausicaa, Daniela93 и 3 други им се допаѓа ова.
  19. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.828
    Допаѓања:
    25.569
    Абе види, и за докажани сериски убијци и силувачи надвор има жени заљубени у нив што после пресудата им пишуваат љубовни писма у затвор, иако точно знаат што направиле. Тоа е.

На sikica7, Dancewere, Nausicaa и 7 други им се допаѓа ова.
  20. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.837
    Допаѓања:
    23.532
    1f0f2bdfbe069d358c0cb84335e654d6.png

Не е Амбер крива што омилениот ви е константно утепан у фаца.

Ако никогаш не го тепала, she's better than me. :punch:

Во нормален свет, истите коментари што сум ги читала по темите за вакви тематики, коментари за каменување на силувачите, кастрирање и слично, што се преовеличени ама се чиста лутина која и јас ја чувствувам спрема Деп, сите ќе ја имавме спрема него. Ама испадна дека единствено нешто полошо од таков гад е да си спонзоруша. :drunk:

На Elenpelen и MandyLane им се допаѓа ова.