Затоа што зборува за длабоко интимни и тешки ствари пред цел свет можда? Ова му иде у прилог, укажува на искреност.
Не сум видела. Ама патетично е веќе тоа "ја мразат само затоа што е жена". А мислиш дека ако не ја поддржувам Амбер, значи го поддржувам Џони? Браво за заклучокот. Не ми е гајле кој е маж а кој жена, туку кој што зборува и изнесува. Од тука формирам мислење.
Нула. Ова судење оди на Law and Crime network каде што одат во живо и други судења на луѓе кои не се познати.
Bash ova trgnav da go pishuvam, od taa za telefonot, posmeshna laga ne sretnav dodeka traeshe sudenjeto. Dvajcata lazhat, i dvajcata se sluzhele so pogrden rechnik, ama samo na Amber i se prefrluva. Ali pishav ponazad deka del od tie sho krshat prsti da go odbranat Johnny, na nesvesno nivo se mizoginichni. Dve strani se sudat i se dokazhuvaat, shto majka se mesha celata javnost da pluka po ednata.
Дали овде коментираат оние кои го следеа цело судење или само онака што виделе? Прочитајте на што треба да одлучат поротниците горе поставив линк. Не туку се расфрлајте со зборови мизогини, женомрсци вакви такви. Олабаветр малку со вреѓања на членови.
Овде има многу латентни насилнички, и емоционални вампири. Јас не знам по која точка гледаш и ја оправдуваш Амбер кога таа е емоционален демон и насилник...
Амбер Хеард е патолошка лажливка од која домашните се откажаа Џони Деп е алкохоличар со аневризма кого го бранат токсични мужјаци и запечени очајни женички Не вреди за коментар.
Пари да ми даваат ќе размислам дали да застанам на страната на овој,сите поранешни жени ги нарекува курви. Којзнае колку болести има во него ако е така. Не мислел навреме, после амбер хрд и цацко се криви.