Кај треба да полагам по предмет Џони и Амбер за да ми се дозволи пристап до темава? Не мораше до детаљ да го следам судењето за да ми е јасно што се дешава, свесна сум дека Џони Деп подобро се претстави на рочиштата, ама тоа не значи дека ќе ви се приклучам во фан клубот. Обожавателките на Џони треба да олабават, не некој друг. Јас никого од форумот не го закачав, се што напишав се однесува на целокупната јавност, со чесни исклучоци. Ако тукашни членови се пронајдоа, нивен проблем. Вас ниту една засегната странка во овој случај нема да ве прочита, Џони никогаш нема да дознае за вашата посветеност како фанови. Но тоа што слични по светов јавно навредуваат и исмеваат личност за која пази, се уверени дека психички не е стабилна, само на нивна совест останува, за жал.
Пред пола саат почнаа со расправање, рачунај 8 саати работен ден, значи може и до как 12 на полноќ по наше време ако не и покасно, зашто имаат 60 мин време да се соберат адвокатите на двете страни..
Имале прашање некое портата. Инаку не ништо конкретно. Со денови може да се чека ова лудило. Инаку кога Џони ги мавал вратите од кујната било кога мајка му умрела и дознал дека сметководителот му проневерил 650 мил долари.. Така да бесот го истурал на кујната. Типкава тоа го искористила да го снима бе. Лудача.
Овие што се "против насилство", заборуваат како ако не го тепала Амбер, подобра била од нов зошто они би.
Овие што се против насилство секој ден ги полнат темиве околу тоа, ама битно алал да и е на Амбер ако го малтрерирала, браво за неа. Како би и верувале на Амбер дека е жртва кога нз колку пати беше фатена во лага и глума? Еве, и да ја малтретирал Џони, со кој памет она го посетува во хотелска соба, и го моли да и се врати а притоа и му има подарено нож? Дали на насилник му се подарува нож? Ако е жртва на силување, камо докази, м? Толку е едноставно, просто како грав. Џони не е светец, ако е виновен нека одговара, ама оваа психопатава... Си ебала мамето.
Бајси многу пријавиле силување месеци после настанот и дали треба да се отфрли пријавата само зашто тогаш веќе не може да се докаже? Силување и онака медицински се докажува само во првите ден-два од настанот. А ретко која е во состојба после таков шок да трча да пријави. Тука не знам што се десило ама да бараш докази за силување не треба.