Да не збориме што ќе течело крв, ќе било лом.. А бе ајде. Ја споредуваат со Gone girl мислам дека беше.
Ме интересира ако се случило тоа, ако и брцнал, ќе било лом, и како би ја санирала раната? Сепак мора стручно лице, ем од повреди ем поради инфекција на раната.
На Амбер поранешната асистентка вели дека случката со шишето уствари и се случила нејзе пред повеќе од 20 години, ( само наместо шише тогаш силувачот користел нож) и сега Амбер демек си ја превртува и присвојува приказната како да и се случило нејзе. https://www.rappler.com/entertainme...amber-heard-accused-stealing-sex-abuse-story/ Иначе не ми се верува да завршат денес, судот тука работи до 5 часот а веќе е 4:30, ќе се чека пресуда и утре цел ден.
За ова знам уште на почетокот на процесот и кажано беше дека сите гримаси ги земала од некој филм. Како да се испраксирала за ова, како да е вежбано со месеци. На женава и треба помош,лекарска помош.
А бре и Илон Маск и Џејмс Франко требаше да бидат сведоци на нејзина страна па не дојдоа. Никој не дојде да сведочи за неа освен сестра и. И таа еднакво пореметена.
Не може да остане со Деп зашто ОН си отиде од неа. Он ја напушта, она пушта барање за развод и почнува циркузот.