Не верувам.. Он испра раце од неа. Со ова само лошо си направи. Сега не дај боже вистина да има некоја мака никој нема да и верува!!
Тогаш нз како би исплатила кога нема она толку. Мада Џони го заболи за парите, битно си го обели образот. Сега ако го бараат Дизни, да сум како него не прифаќам ништо, они први му свртеа грб, само Диор остана зад него.
Ова нема да заврши тука и сега. Сега 100% тимот нејзин ќе направи appeal, и така можат да се влечкаат со години. Слушајте ми го зборот
А зошто Амбер добива 2 милиони? За тоа што успеа да го изнасмее цел свет со нејзините изјави и гримаси?
Прво беше 15$, сега е 10м, таа 2м. He's won 10 million for defamation He's won 350K for punitive as judge P said its capped at 350K in virgina. Johnny won 10million 350K
За тоа што напишал адвокатот на Џони, глупости. Го заболе за парите. Сам си кажа дека не сака пари. Само сакаше да си каже вистината.
Да ви го скршам филмот, ама ако немаш што да дадеш, не даваш ништо. Јас не го ни следев случајов толку, ама од тикток знам сѐ што и како оди.
Јас ко што знам он уште од старт знаел дека Амбер ќе нема да му ја плати оштетата, само ја тужел за вистината да излезе на виделина.
И јас прочитав дека ако нема доволно средства да исплати со оглед дека е судење за уништена репутација најверојатно нема да плаќа..
Не,не доби тој $15 милиони, еве: "Johnny Depp won his defamation case against his ex-wife Amber Heard on Wednesday and the jury awarded him $15 million in damages. Depp was awarded $10 million in compensatory damages and $5 million in punitive damages in his defamation suit. The jury also awarded Heard $2 million in compensatory damages"
15 се, еве моментално ги гледам американскиве вести, има сега главата да ни ја пукнат само за тоа на секоја телевизија со денови ќе зборуваат.