Цитирајте ме кога ќе сфатите дека не велам дека Амбер е невина и најголемата жртва како што сама сака да се претстави, туку дека цело време го повторувам истото дека Деп не е воопшто невин а вие го претставувате како таков. Дотогаш џабе е сѐ.
Мислам дека премногу притисок изврши јавноста и не требаше да се дозволи да биде сето ова јавно. Ми изгледа како платен циркус за Деп да ја крене пак кариерата.
Никој, значи н и к о ј не го одбрани Џони Деп и не рече дека е невин. Зошто си читате како што ви одговара?
И после сето ова што и се "случило", таа на сред судење застана да позира со марамица на нос пред камерите.
True. Јас сум сигурна дека е била малтретирана, ама има нешто неискрено во женава уште од старт. Дека направи штета на жените реално направи. Not true.
јас на Амбер и верував од старт уште кога излезе Оп ед, баш дека е жена и ни на крај памет не ми паѓаше да не и верувам и да помислам дека е до толку болна во умот вакво нешто да лаже и да измислува!! Цело судење го гледав, од старт ! Секој ден. И како одеа сведочењата, доказите, се по ред си викам на оваа и летнала чавката.. И затоа ми е кејф што не доби. Зашто утре некоја друга од ќејф за пари ќе тужи некој кој буквално ништо не и направил и ќе се извлече а тој вечито ќе има досие!!
Како сите негови бивши кажаа дека не бил насилен а кој и да се појавеше со Амбер имаше модринки, на пример Елон Маск, и оваа девојката? Нешто ми е чудно тука.
А бе никој не дојде за неа да даде исказ, само онаа Елен Баркин демек кога била во секс шема со Џони на времето бил љубоморен. Таа ја заборавиле и нејзините па сега да се протне името по весници. А како така ако бил насилен Венеса му дозволи да си биде со децата? А бе чоекот со нејзина песна во кола си отиде од суд еден ден.
И Амбер не сведочела таму.. се спасиле британците од лоша глума Дури и Џони рече дека немал прилика да се произнесе и докаже како што сакал..
Америка не е повеќе држава.Да беше овие двајца ќе ги осудеа на општествено корисна работа.Треба да се фатат за мотика наместо што се дрогираат.Не им е срам да се фалат дека фамилијарно користат дрога.
Имаат тие добра мотика, не се секирај ти! Холивудска мотика. Филмската индустрија е една од најуносните, а Џони допрва ќе жнее успеси и заработка. И не само тој, и Америка ќе добие назад за возврат од нив во економска смисла, што со судство, што со филмови...не се секирај ти за Америка.
А за зависностите може да само да си отидат на некој добар програм за рехабилитација. Тоа им треба а не казна. Да требаше да се казни секој што е зависник од нешто, немаше слободен човек на планетава да остане.
Барал Џони да му се крене кариерата, он ако нема кариера нз кој. Туку ме интересира што ќе направи Дизни сега? Прву му го свртија грбот.
Поротата требаше да одговори на сите прашања со „Да“ за да го добие Џони Деп случајов, и тоа се случи. И не сфаќам, како имаа лице и срце, на прашањето „Дали е лажна изјавата (дека Џони Деп е насилник)?“, да кажат „Да“. Друг проблем, поротата не била изолирана како што треба да се прави туку си се вратиле во домовите да слават Memorial Day Weekend, сигурно фино лепо си отвориле тикток, инстаграм, мемиња, колку е најјака Камил, колку е смешна Амбер итн. Страшно е ова, поддршката за Џони Деп што ја гледам низ целиов мој инстаграм ми е како сон, не ми се верува што се дешава, има 16 милиони лајкови на инстаграм во негова поддршка, куров мој го дефамирала Амбер. Се гледа колку можела да биде насилник.
Кажа дека нема шанси да се врати, без разлика колку милиони долари ќе му понудат. Ама во право е. Не би го лижел тоа што го плукнал некој на него.