сакам супа ама не ја јадам многу често не знам зошто инаку ја сакам со секаков вид на зеленчук внатре се заедно а и голем обожавател сум на крем супите посебно оние од домати и печурки ги обожавам
Ги сакам,ама само бистрите.Крем супи-мразам,бљак .Еднаш правев една од брокула,катастрофа беше. Инаку,мене оние зеленчуковите од таково,бистрите ми се супер,као инстант,а најбоља супа домашна што сум ја припремила ми е една со соја топчиња.Ги варам соја топчињата (не многу),и кога омекнат им додавам морковче,масло,фиде,сол и вода,и варам,варам. Понекогаш и пиперка и патлиџан ставам. А за јадење,кога сум болна нај не ги јадам. Еве неделава,се изнајадов супички,ама онака ретко припремаме,забораваме на нив,за жал.
Многу сакам супа, можам секој ден да јадам, со мевце или без, со кнедли, со полжавчиња.... Единствено не ги сакам крем супите
Супи?Оооооо....Подравка супата со кабадајата петелчо,супа со букви,ѕвездички....имам пробано и супа од печурки-има убав вкус,ми се допадна :geek: ...ама не е како супата со ѕвездички!