Ова го имаше некој пишано... Спојлер Откако Џерен ќе се породи ќе и кажат дека бебето умрело, но всушност Шениз ќе го даде на една жена да го чува бидејќи знае дека детето е на син и. Аѓах ќе дознае дека Шениз го изневерувала со брат му и дека Џенк не е негов син, туку е син на брат му (полубрат на Недим) и тогаш ќе умре. Речиси во текот на цела серија Џенк и Недим ќе војуваат еден со друг за одземаното детство, богатството, но и за Џемре. Понатаму, кога дознаваат дека бебето е живо, Џенк ќе признае дека детето е од него и на денот на нивната венчавка Џерен и Шениз ќе се скараат, ќе паднат од терасата и ќе починат и двете. При крајот на серијата Џенк е болен од некоја неизлечива болест и ќе замине на патување со својот син Умут. Цело време ќе снима клипови за Умут и ќе почине на патувањето. После неколку години, Недим и Џемре ќе живеат далеку од Истанбул со нивниот син, Умут, Сехер (мајка и на Џемре), Дамла и Џиван. Серијата завршува со роденденот на Умут каде Недим и Џемре ќе му го пуштат видеото од татко му и се присетуваат на спомените/SPOILER]
Јас само првите епизоди ги гледав од овој филм, после више го оставив. Понатака не ми фати баш око да ми е убав.
Оваа Шениз ем знае дека бебето е живо, ем се труска од земја. Ова турците малку претеруваат со фантазијата, моментално филмовите на сител се живи глупости. Во Горка земја ја утепаа Зулејха со малтретирањето психички, а пак во Ангели Кемал прав психопат.
Мене серијата ми е благо речено ужас, бетер од шпанска. Почнав да ја гледам и не можам, веќе не се знае кој со кого е и што е. Бонус,ж па ми е викањето на Аѓах, од такт ме вади, еден муабет смирен не направи.
Mislam deka Seniz ne znae deka bebeto e zivo. Doktorkata na Nedim, Oja, taa go zamenila bebeto na Dzeren so veke mrtvo bebe i sega go cuva i go odgleduva vo inkubator dodeka ne se stabilizira, otkako se ke e vo red so bebeto ke i go dade na kerkata na Nurten i taa zaedno so bebeto ke zaminat da ziveat vo vilata, ama privremeno, posle ke kazat deka bebeto e na Dzeren. A oja mu e sestra na Nedim..ili polusestra ne znam
Да и јас видов на youtube кога Недим и Џемре го зедоа бебето од кај докторката на Недим и го вратија во вилата, ама не знаев дека сестра на Недим ќе испадне на крај.
@butterfly6223 @Limpan Не знам дали му е сестра на Недим докторката, јас само се надоврзав на постот над мене, и јас тоа прашав. Ќе дознаеме наскоро се, уште 10 оригинални турски епизоди има до крај, кај нас ќе ги развлечат дупло.