Спојлер Да, сестра му е. Татко му одел со мајка и и кога му кажала дека е трудна ја исфрлил исто како на Шениз што и направи.
А Џемре, Џенк ли нареди да ја киднапираат? Не ја гледав синоќешната епизода па затоа прашувам. Оти го видов инстертот што го даваа па ми се чинеше дека тој е.
А некој шти следи редовно да ми каже како се спаси Недим од притвор за случајот со Шениз, дека тие епизоди ги немам гледано
Шениз ја повлече пријавата, се појави на суд и кажа дека било несреќа. Докторката на Недим, Оја и се закани дека ќе каже на Аѓах дека го изневерувала со неговиот брат ако не го спаси Недим.
Видеото од вечерта кога Шениз ја намести Џерен дека спиела со постар маж и ја уцени да се омажи за Недим кој во тоа време беше сеуште во количката. На видеото изгледа како Џерен да иде со богати старци за пари и од нив останала бремена. Само едно не ми е јасно, како може Џемре толку лесно да верува на други луѓе и да се бори за нивната невиност, а истовремено да ја напаѓа својата сестра. Дефинитивно можеле подобро да го осмослат тој дел кога веќе Џемре е главната хероина.
Женски дајте линк кај ви е изгледана серијата до крај? Најдов една српска страна, ама само до 36та епизода се прикачени, а уште не завршила.
A nekoj da mi kaze za ovoj Jusuf, od kade se pojavi i sto uloga ima, izgleda i tie epizodi gi imam propusteno, deka ne sekogas ja sledam