Sto se pojavi vo firmata, kako partner mislam, ama kako i da saka da go izmami Nedim.. Vo poslednive epizodi mislam ne e pojaven
Аха тој младиот. Па партнери за некој проект се и го убедува Недим да инвестира во некоја ризична работа, бидејќи ќе имало голем профит. Мислам дека има некоја задна намера и сака да го измами. Џенк се сомнева во него.
@joci26 Спојлер: Јусуф Се појави од нигде никаде и ќе исчезне исто така. Изгледаше како матен тип цело време, ама на крај испадна дека и немаше некоја посебна улога. При крајот се заљуби во Дамла, и предложи брак, таа го одби и веќе не го покажаа во серијата.
Вечер е последната епизода од Суровиот град... ја изгледав цела серија, најмногу затоа што решив во тој период од денот да одмарам пред ТВ... А и затоа што оддамна не сум гледала турски серии, последна ми е Аси Сума сумарум, не беше лоша серијата, го држеше вниманието со содржината, а и многу нешта можеше да се научи од неа, како и од ред друѓи турски серии Лошотијата, злобата, пресметливоста, лакомоста... наспроти искреноста, добрината, подготвеноста да се помогне... Ее, сега, имаше и многу нелогичности, ноо серија е дее... да не бараме влакно во јајцето
Жално за Џенк. На раб да заплачам бев кога го гледаа видеото каде што се збогува со сите. Не требаше да умре.
Само не ми е јасно оваа старата Нериман, паѓа по скали и после ја даваат во количка. Ни кој ја нашол, ни ништо. И не ми се свиѓа ваков крај. Скоро сите умреа.