луѓе Дијана социологија му има предавано на некој? попушта на крај? кај нас е да не кажам "Заљубена" во неколку машки од класот кои што се така по гласни и цело време се глупираат и им става отцени од ракав,а ние другите ако утнеме 1 зборче одма намалува отцена..мене ме испрашуваше,се што ме праша и кажа и на последното прашање место полови односи јас кажав органи и ми стави 2 ;ООООООООО
Кај кого треба да барам формулар за упис?(му треба на еден другар,сака уште сега да се запише,ако е можно ).Треба да идам кај сменоводителката,секретарката или...?
Јас кога запишував, колку што се сеќавам, беше само тој формулар од книжара, маркица од 50ден. И тоа, ако не се лажам, нормално се подразбираат и потребните документи. Ама најубаво нека ти пише некој што лани преклани запишувал, зошто одамна бешене се сеќавам, баш нај нај.
не ми се верува јас мислев се зезаат кога ми кажаа,или викам некоја дезинформација, хахахахахаххахахахаххах, light light light и оппппппп директорска фотеља.
Небојша моментално е на одмор како што слушнав јас,и од септември ќе предавал физичко Аии штета што си одам,морав да го видам тоа чудо. Мене Канурков ми е многу смешен како директор неможам уште да се помирам со фактот Али да видите бе луѓе ама се ангажира за школово ау ау. Цакум пакум све на место да е. На тие што им има предавано Дамеска,веројатно знаат колку "доаѓаше" на часови она,е сега од кога Канурков дојде на директорско место на секој час ја има Ги подбрал сите на место хаха. И мислам дека има предавано на правен смер,мене не ми предавал али вака го знам
Управна постапка, такво нешто предаваше мислам, нешто со постапка беше, се сеќавам на книггата од Македон. Али многу кул фаца беше, сега Ниновска и Фани главни фаци се, у мое време си ги имаа они муабетот. И Анета пракса влагаше у комбинација со нив. Али ја Небојша неможам да го замислам во сала. Туку Вики, сметководителката уште е таму? А Мирче математика?
И јас се изненадив кога слушнав дека Канурков е директор...ма капа му симнувам на човекот,мува не го лазеше за ништо а види го до кај си стаса.. за него
Мене Канурков Основи на право ми предаваше пред 8 години ... Баш беше добар... Башка и интересен. А и ако довел све во ред баш ми е мило