Мене денес ми рекоа дека можеби и нема да ги стават класовите.Во понеделник дури.Имале многу работа,многу гужва имало,пошто праеле некој годишен план и немале време за класовите. Инаку да ве прашам,се шета по училници или наставникот доаѓа во една училница?
Јас денес бев во економско и прашав една наставничка за тоа кога ке бидат одбјавени списоците за одделенијата и она ми рече дека утре сигурно ке има Па кој сака да види во кое одделение се паданал утре може да дојде и да види
Не одделенија, туку класови, и фала за информацијата што ни ја даде. И ме интересира по колку траат часовите дали по 40 или по 45 минути, бидејќи пред некое време слушнав дека во средните училишта часот траел по 45 минути, а не по 40 минути како во основните училишта.
Часовите траат по 45 минути. А, јас нешто слушнав дека втора смена ќе сме почнеле од 11 во понеделник точно е?
не се одделениа туку класови не се наставнички туку професори не се по 45 часовите туку по 40 со 5 мин пауза
По 45 се. Е сега времето што се губи додека ги заменат професорите дневниците влегува во тие 45 мин, иначе нема пауза.
А јас сум 4 сега и од кај ќе знаеме ние дали во 11 саат да одиме дали во 12 или во 2 како што почнува смената секогаш? Бидејќи нормално од 1 година нема да имаат часови, па сигурно нема до 2 да седат, од кај ќе знаеме сега? Ако знае некоја нека пише
Во понеделник ние прва година треба да дојдеме во 09 часот и ќе бидеме до 10:30часот А спосоците ќе ги имало и на интернет-на веб страната на училиштето.(сеуште ги нема)
Jас бев сега во Борис и ги имаат ставено класовите -прва годдина сме од 9 часот Инаку да не знае некој што предава професорката Ирена Гочевска? И нешто повеќе за нејзе кажете ми
^ Социологија е, само тоа знам и дека била многу фина. Втора година се од 7:45, а прва од 9:00, за да не сме се мешале