1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

С.Е.П.У.Г.С ,,Васил Антевски- Дрен"

Дискусија во 'Образование' започната од ivana-milanovska, 5 јуни 2011.

1. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.300
    Допаѓања:
    2.582
    Ирена предава социологија,една од омилените професорки ми беше во 1ва,срце е :)
    Иначе луѓее од колку саат е 2ра година? некои викаат од 9,некои од 11...

2. 7DogWood7

7DogWood7 Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2
    да не знае некој што предава Олгица? мене ке ми биде класна :)

3. Angelceto

Angelceto Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    236
    Предава историја, стара жена е. Кај неа седни напред и прави и муабет и цело време 5 ќе имаш, само еднаш ќе те испраша. Кај неа нема мир на час, многу голема галама е и не знае да ги смири децата. :^)

4. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Што предава Пиневска Славица??????????????????????????? :?: :?: :?:

5. LovePeace

LovePeace Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    37
    Втора година е од 7 и 45 :)

6. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Дали оваа Славица што си напишала дека предава Устав е Славица Пиневска и каква професорка е??? :)

7. Angelceto

Angelceto Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    236
    Планирам утре да се снабдам со тетратки, па ако некој памти какви тетратки се потребни по маркетинг, менаџмент, организација и граѓанско нека ми каже? :)

8. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Предава конституционо односно уставно, сите така го викаат. Не премногу лоша професорка. Бара тишина, зборува тивко и ретко кога повторува, за тестови е малце строга иако пак можеш да препишеш ама за испрасување е страшна, се од збор до збор како у книгата или тетратката али пак со разбирање не на памет |( :)

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  9. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.300
    Допаѓања:
    2.582
    Само едно морам да кажам: на кој ќе му предава Миланова нека му е господ на помош... :lol:

10. Filip4o

Filip4o Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Дали некој може да ми каже што предаваат овие професори и какви се:
    Тодоровска Душица
    Крстевска Елисавета
    Ристовска Лила
    Ропевска Славица
    Никоповска Ирена
    Поповска Данка
    Гочевска Ирена

11. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    ana-sweet,
    Трајанка Македонски 4 години ми предаваше.
    Срцка жена, има гоооолемо познавање од предметот,и тој што ќе ја слуша и работи,без проблем ќе помина дури и ќе му попушти, а тој што и се прави голем фраер, ај што ќе го измачи ќе го измачи ама нема ни голема оценка да му стави.Она не е тип кој ќе стане да вика прекини и да се расправа, она во списокот си запишува се, и после по оценка ќе удри.
    Многумина и се смееле ја озборувале,ама женава е многу реална.Вака може изгледа лелееее колку бара у всушност тоа е тоа.И ти препорачувам читај ги делата, многу гледа на тоа.

Киселичка, многу досадна и напорна жена. Толку бара од ликовното како да си во уметничко отиден.Едноставно се запишува дали имаш немаш прибор се. Терсен жена е.

Фетка,...аххх таа Фетка 4 години ми предаваше. Секој час запишува дали си присутен. Дали носи опрема, ако не носиш опрема тогаш во соблекувална, и те запишува во тевтерот како отсутна. 3 отсуства или невежбања во месецот=помала оценка. Строга е на оценувања и сите можни вежби ќе ги работите за оценување.

Мери изгледа се фино фино, ама на крај како знае да го забибери со оценките никој не знае.

Снежана - не само во моја генерација, туку и тие пред мене ми имаат кажувано. А и така си беше...до 9 месеци школска година таа полни 3 дали беше. Се на замена некој ни доаѓаше. Инаку си бара онолку колку што е потребно. Реална е за оценки. И фина женичка.

12. marija-macaa

marija-macaa Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Ќе може ли да ми ги кажете предметите за втора година-правен смер...и какви се професорите по новите предметии? :)

13. Dragannah

Dragannah Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2011
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    85
    втор кат, училница: 51

Инаку професорката Ирена Николовска што предава? И кажете ми нешто повеќе за нејзе, ве молам :?:

14. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    marija-macaa
    мислам дека нови предмети ќе ти се канцелариско и јавно право. не сум сигурна точно,одамна беше.
    а инаку за прфесорите не можам да ти кажам,бидејќи може бил кој професор да ти се падне. најубаво кога ќе дознаеш кој ќе ти предава пиши.

15. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.300
    Допаѓања:
    2.582
    Јовановска Тања што предава? Добра е?

16. butterfly.94

butterfly.94 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    14
    Ирена Николовска предава македонски, жената е злато ^^

17. Candy20

Candy20 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2012
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    65
    Мене Трајанка Антоновска ми беше класна а воедно и професорка по македонски јазик. Искрено жената е премногуу добра, знае да се нашали, таква професорка никогаш нема да сретнам. Седевме со неа надвор пушевме цигари, секаков тип на муабет можеш да свртиш со неа. Штета што веќе замина во пензија. Највеќе бубање и тоа како имаше кај Станинова, Лила-економија, кај Стево бог да го прости.
    Мене втора година ми беше најлесната, уште ја памтам.
    Професори мене кои ми предаваа..
    Куцуловска-јавно право
    Фани- бизнис
    Стево-историја
    Вељаноска-пракса (сака учење кај неа, незнаеш кога може да те дигне)
    Трајанка- македонски
    Мирче- математика
    Душка- англиски (треба учење многу кај неа)
    Прилепчанска ми предаваше бизнис меѓутоа замина за дубаи, па не зема Горан - топ е
    Канцелариско ми предаваше една премногу фина жена, плава, ич не ми текнува како се викааше, се дружи со Куцуловска.
    Француски- мадам-со црна коса, малце пополничка Поп Ѓорѓиева се презиваше
    Физичко ми беше Фетка-отиде во пензија
    други предмети не ми текнува кои ги имав...ако ти текне прашај ме
    Јас сум школа на Душка...И во 4та година ми предаваше граѓанско. Имам уплав од жената. сака учење на памет и многу е лева. Живците си ги искинав со неа. Ич не ме сакаше :tmi:
    Конституционо уредување е Устав :D Мене ми предавање Грчаров и во прва и во трета година :D
    Дамеска сака учење. Делува строга, а не е воопшто, и реална е премногу во оценувањето. Книгата што е за 4та година зелена една економија малце е потешка за учење , со потешки зборови е напишана ама супер е тоа што несака учење на памет. Можеш да си раскажуваш со твои зборови. На повеќето часови нема да ви се појавува или ќе доаѓа заедно со станинова да си прават муабет и ќе ви отиде часот :lol :
    Да прва со трета, втора со четврта.
    Канур прави реформи. Алал да му е. Закон професор беше!
    Прва и втора само на еднодневни, ние бевме прва година во Крушево, втора во Маврово.
    Трета и четврта имате 8дневни екскурзии, единствено ако сега Канур не воведе некоја реформа :lol:

18. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.836
    А од каде ти се овие информации?

19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    Тоа беше маршутата на Небојша.И неговите гледишта.
    Прва година- Крушево
    Втора-Маврово
    Трета-бивша Југославија
    Четврта- она класи Италија и уште некои други градови.
    -мора да е секогаш истата туристичка агенција.
    Матура- мора да има караници да немало трубачи. Мора да е палас. Мора да е истиот фотограф секоја години.
    За протести-ние сме биле ИН училиште не сме протестирале
    За скратени часови- неможе,неможе,неможе....и после на крај па ќе ти ги скрати

.....е сега од кога е Канурков директор се надевам ќе ви го среди малку школото,и ќе направи некои измени.

20. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.300
    Допаѓања:
    2.582
    Никој незнае?:/