1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

С.Е.П.У.Г.С ,,Васил Антевски- Дрен"

Дискусија во 'Образование' започната од ivana-milanovska, 5 јуни 2011.

1. Candy20

Candy20 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2012
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    65

Завршив лани во Борис :)

2. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.300
    Допаѓања:
    2.582
    Ќе биде 1ва и 2ра,3та и 4та :)

На gothchick му/ѝ се допаѓа ова.
  3. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.836
    Па лани беа прва година со втора и трета со четврта во смена, а и предходните години така беше. Затоа прашав, некој од школото ти кажал, си прочитала или? Зошто гледам многу промени има, а каде се тие објавени? Бев во школото вчера само за прва година има информации на врата, да не бев тука на форумот немаше никако да дознаам од кога почнуваме ние што сме 4 година, а за училна каде сме преместени уште не знам.

4. Candy20

Candy20 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2012
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    65

Уствари да, извини ја се измешав за во Јбт.
    Да прва и втора, трета и четврта бевме. Сориии :D
    Луѓе па тоа не е воопшто битно, само знам дека Борис е школо каде што навистина има дружба секој со секого и затоа највеќе си го сакам.Таму си ги имам најдобрите пријатели и пријателки уште до ден денеска. Мене барем ми беше преубаво тие 4години поминати таму.
    Среќни сте вие со Канур сега му ја уживате :lol: :lol:
    Средношколските денови ви се најубави, колку би сакала сега да ми се вратат ...аххх

На gothchick му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.300
    Допаѓања:
    2.582
    Соња Панева по македонски каква е?

6. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Викаат дека е многу добра како професорка ..Мене ми нема предавано , ја знам по ходници многу вика ама имам слушнато дека онака е многу добра ..:)

7. Angelceto

Angelceto Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    236
    Мене од оваа година економија и економија изборна ќе ми предава Дамеска. :( Си ја сакам Марица. Повеќе губевме отколку што одржавме часови. :)

8. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.300
    Допаѓања:
    2.582
    Ај кажете ми по нешто за професоркиве :)
    Пракса-Жаклина и Биљана...незнам како се викаше таа мене што ми предава,подебелата ми е,мислам дека Биљана е таа
    Сметководство-Палчевска Биљана
    Право-Јанкуловска
    Бизнис-Фани
    Македонски-Панева

9. Angelceto

Angelceto Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    236
    Таа подебелата е Жаклина. Само седи мирна кај неа и ќе биде добро, иначе бара учење.

Некој нешто да ми каже за професорките Билјана Ниновска (не знам што ќе ми предава) и Тања Борас Јовановска (организација)? Како испрашуваат, дали се строги, даваат тестови? :)

10. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    ana-sweet

Право-Јанкуловска, многу одвратна жена и на лик и на карактер. терсен е. Бара учење и дисциплина. Си замислува дека е бог знае што.Стил воопшто нема. И не пробувај никогаш кај неа да докажуваш дека си во право. Остава на полагање.

Бизнис-Фани, една година ми беше класна.Многу убава жена и со стил, најдобра другарка и е таа Црвенова, ама многу е препотентна и самобендисана. Ги дели луѓето,кој носел марка/брендирана облека, по статус на финансии. Едноставно ќе си има неколку миленици и тие ќе поминуваат како ништо.Сите други ќе си одговараат. Нас ни беше класна,ама за едни беше мајка некои 7/8 души, за сите други маќеа. Ќе видите и самите, колку и да изгледа мила интересна,всушност има нешто лошо во неа.

11. Angelceto

Angelceto Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    236
    Некој нешто да ми каже за професорките Билјана Ниновска (не знам што ќе ми предава), Тања Борас Јовановска (организација) и Татјана Пасковска (бизнис)? Како испрашуваат, дали се строги, даваат тестови? :)

12. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.300
    Допаѓања:
    2.582
    Тања Јовановска ми е класна оваа година,ми предава деловно и не ми се гледа многу лоша ама ќе видиме во иднина,сеуште не сме почнале :P Пасковска ми беше класна минатата година,срцее е,предобра,убаво објаснува и ако слушаш внимателно можеш цела лекција на час да ја научиш,за испрашување не е строга,не сака учење на памет,значи со разбирање учи пошто знае да збуни малце со подпрашања за да види дали си ја сватила лекцијата...женава е предобра,многу ми фали ;(

На Angelceto му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Tanjich

Tanjich Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    64
    Професорката Тања е супер, верувајте :) Само едно немојте да пробувате кај неа, а тоа е бегање од час, бидејќи шансите за висока оценка во овој случај ви се многу, многу мали... Инаку е многу добра, на час лекцијата ја објаснува со многу примери на нејзин начин и мене лично ми беше доста интересно на нејзин час... :)

14. glitter

glitter Активен член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    0
    Луѓе кажете ми нешто за Соња по македонски, за Мирче и за Фани по бизнис. Денес имав час со Мирче леле мрднат човек само се придераваше. :D Каков е за оценки лесно става, попушта? Имав и со Фани ама не ми остави некој посебен впечаток. :? А со Соња уште не сум имала,ама викаат дека била строга, вистина е или не?

15. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.807
    Допаѓања:
    52.965
    Ниновска е шмизла, повеќе се лигавеше него што предаваше. Фани изиграва хард кор, мава сарказам и многу сака изненадни испрашувања и тестови, не сака никој да и се прави многу паметен, таа е најпаметна. Соња (валјда Соња беше таа) е конзервативна и не сака голи раменца и коленца на час. Истата ми стави 3ка на непрочитана писмена, па откако ја усрамив, цела година ми се улижаваше :tmi: ако се покажеш примерна, ќе те цени повеќе, без разлика колку знаеш.
    Иначе ова вака беше пред 6години :tmi:

На butterfly.94 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    Проф.Мирче т.наречен АУСПУХ..... :lol: ќе ве полуди.
    Сами ќе сватите дека можете да бегате од кај него од часови. Ама кога ќе збесне сите ќе ги запише.
    Секогаш дава домашни,а не ги бара. А ако ги работиш и му ги покажуваш памти и утре за оценка можеш како адут да си ги искористиш.
    Тестовите, т.е. задачите ги пишува на табла,вие ги гледате од табла и директно на два листа ќе решавате.
    Тие што ќе имаат тест на 3ти и 5ти час се среќлии, зошто не ја брише таблата. И за време на одморот ќе можете да си ги решите. И истиот лист да го предадете.
    Он дели прва втор прва втра-групи на тест.ама сите една иста пишуваа. И на крај двајца еден до друг што седат од а до ш исто напишале и едниот ќе добие 4 другит 2....да го прашаш зошто....ќе добиш 1 и ништо повеќе.
    Ужасен е кога ќе полуди....просто чвек неможе да не се смее,а кога ќе види дека се смеете,и кога ќе ве извади на табла пред цел клас :rofl: оххх боже мој,па тоа се патешествија.
    Нон стоп ќе праќа некого да му купува за јадење и ќе му вели земи пола ѓеврек. Или ќе даде 20ден а ќе рече купи ѓеврек,а со кусурот сладолед земи си :lol: :D и кога ќе се вратиш само со ѓеврекот ќе те напне зошто не си купил сладолед за себе :rofl:
    Потоа ќе даде некому 20ден. и ќе рече земими 1/4 бурек, и нормално ќе изреагираш дека нема четврт за тие пари,....а он ќе ти рече ај ај иди има не ми објаснувај. И так нормално ќе си извадиш пари од свој џеп.................еееееееее до сабајле можам да пишувам за професорот Мирче. Нема некој во школото што не ги знае случувањата со него :rofl: :rofl: :rofl:

17. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Во која година можеш да бидеш дежурен на врата во училиштево??? :?: :)

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    Зависи, имаше некогаш втора во нивна смена, и трета во нивна смена...но прва никако и четврта.
    прва биле мали, четврта матуранти-имале обврски

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  19. anste

anste Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    127
    Во комбинација ми се паднаа Палчевска, Несторовска , Наќева, Оливера,Бранковска Ана и Бранковска Елисавета. Велат дека биле строги, некој збор два за нив?

20. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.807
    Допаѓања:
    52.965
    Палчевска е најдобриот професор по сметководство што може да ти се најде низ образовниве установи. Дури ни на факултет не ми се појави таков професор што толку имаше желба да те научи нешто. У мое време :wasntme: беше доста строга, даваше писмени кои траеја два часа и на писмените како профи детектив бараше ливчиња, препишуванки и такви ситнурии. Кај неа нема препис. Ако имаш желба нешто да научиш, нема да имаш никаков проблем.
    Наќева си има/ше класеви што ги сака и што баш и не ги мириса. На едните им се доверува, си другарува, често се жали, раскажува за народните неправди и шири по некој совет за помало разочарување од светот :D Со другите незнам каква е, валјда построга. Јас бев во еден од тие класови што ги сакаше :lol: Ќе почнеше да испрашува 5мин, па некој ќе ја запрашаше нешто и отиде после цел час раскажување животни стории :D Мене ми се сфиѓаше, интелигентна жена со широки сфаќања и секогаш средена :)...не се сеќавам дали некогаш до крај сите не испраша :D
    Другиве поима неам кои се...