Некој да ми каже нешто повеќе за Нешковска (не ни кажа како се вика) по граѓанско и Гордана Митева предава пракса? еве за која професорка зборам http://www.facebook.com/gordana.miteva77
Некој нешто да ми каже за професориве : Пракса-Билјана Сметководство-Виолета Несторовска Деловно-Зејнеп Шабанова
^Зависи,...како ќе се покажеш на почетокот така со секого посебно ќе си ја тера годината. Инаку знае да попушти (ама ретко)
Супер беше таа, учи редовно и на тестовите гледај да извадиш добри поени, знам ептен се потресуваше околу тестовите а не и беа којзнае колку тешки прашањата. Понекогаш кога не беше расположена урлаше али тоа го праи секој професор. Се на се, срце е
Ај кажете ми нешто за професорката по музичко,незнам како се вика,стара е и ни дава мн за пишување и секој час испрашува,до сега има ставено пет 1.?!?
Ќе ве носи на опера, па ќе се појави во долг свечен фустан и шапка широка колку сомбреро лудница е музичко. Единствен спас ти е редовно да пишуваш во тетратката, ама да ти биде ептен средено, убаво напишано се. Ако тетратката ти е уредна, имаш 5ка немаш гајле. Ме интересира дали сеуште формира по групи и ве тера да пеете песни на час, па зависно од испеаното оцена
Да да тоа е таа, Биљана ама она е во пензија од пред 2/3 години. Инаку тоа го правеше до последниот час Така да TheKing,тебе не ти е таа и не се плашете од пеење и уредни тетратки...леле само кога ќе ми текне како не мачеше. П.С. знам за која ми збориш којати предава но таа не ми предавала мене