Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

С.Е.П.У.Г.С ,,Васил Антевски- Дрен"

Дискусија во 'Образование' започната од ivana-milanovska, 5 јуни 2011.

1. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    ^ не сум знаела, а ми заличе по тетратките и кецовите, јас пред час си пишував во тетратка све и секогаш ми беше уредна и си имав петка :tmi: :D ама пеењето по групи :x омаловажување, хистерија, тетратки кинеше женава :x

2. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^и јас си имав маки,што велиш ти тетратка да средена ама пеење....НЕ!!!
    Среќе после брзо време се начекавме во продавница и испаднавме комшики, муабет,вака така....и цела година испрашуваше а мене не ме чачкаше.

3. Angelceto

Angelceto Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    236
    Кај кого е најдобро да земам проектна, кај Наќева (менаџмент или деловно), економија кај Лила Дамеска или бизнис кај Татјана Пасковска? :)

4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^не се замарај сега за тоа....ехеее имаш време до проектната, а воедно и ќе си ги процениш професорите.

5. Angelceto

Angelceto Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    236
    Веќе некои деца почнаа да се договараат со професорите за проектните. Сакам порано да се одлучам, додека има повеќе теми за избор. :)

6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^добро ти си знаеш, тоа е мое мислење :) зошто нас дури во Декември почнаа за проектни да ни спомнуваат.
    Инаку, професорките не ми предавале.

7. Angelceto

Angelceto Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    236
    ^^
    Јас да си резервирам на време додека има повеќе теми, па дури во декември ќе се изјасниме за кој предмет ќе правиме. Некој ако има искуство кај овие професорки нека пише. :)

8. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.836
    Да почнаа веќе да бараат професорки и да се мислат која професорка и кој предмет да го изберат. За Лила Дамевска (не знам дали е точно) слушнав дека ако не си ја избрал неа за економија ќе ти викала нешто како зашто мене не ме избра? зарем јас не сум доволна за да ме избереш мене? јас вака, јас така.( нешто во овој стил зборела).
    За Наќева, другарка отиде да ја праша и оваа цела радосна и рекла леле ти си првата што ме прашуваш (оваа година нели :D ), затоа ќе ти дадам можност ти сама да си ја избереш темата. Изненадена и среќна била, што толку рано некој се заинтересирал :lol: .

Па ти види си сега :worried: . Јас исто треба да бирам, исто немам поим кој и што ќе изберам.

Ај некој што веќе правел проекти да ни помогне :wasntme:

9. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    2.592
    Првиве две не ги знам,не ми предавале ама Татјана лани ми беше класна и е предобра,срце жена..можеш кај неа да си земеш :)

10. Angelceto

Angelceto Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    236
    Мене последна опција ми е бизнис, не ме влече некако. Се мислам за Наќева и Дамеска. Знам дека двете се добри професорки, ме интересира за кој предмет ќе поминам полесно. Треба да се гледаат и другите професорки што го предаваат тој предмет зашто ќе ми бидат во комисија. Џабе ми е ако менторот е добар и ми помага ако во комисија ми се падне некој незгоден професор. :)

11. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.836
    Дали на крај на темите професорката по маркетинг Лилјана Стојковска дава тестови? И дали воопшто дава преку целата година?

12. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    ^ Не дава тестови воопшто,само усно испрашува. Освен ако не си го сменила начинот на оценување,ама не верувам :)

На gothchick му/ѝ се допаѓа ова.
  13. WhiteAngell

WhiteAngell Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2012
    Пораки:
    735
    Допаѓања:
    2.315
    За Зејнеп слушнав дека кога ќе се изнервирала плачела пиела апчиња за смирување а пак за Виолета слушнав дека ќе вика добро е добро е и на крај 20 единици во клас :worried:

14. Steffy555

Steffy555 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Mene matematika sega mi predava Elisaveta inache jas sum 1-va godd ii mn mi e strav od nea.. Izgleda deka e mn losha :sweat: ;(

15. olence26

olence26 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Дали некој може да ми каже нешто повеќе за Фани Мечкарова, ми предава бизнис?

16. TheKing

TheKing Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    1
    Тања-бизнис
    Мирче-математика
    Милица-француски
    Ирена.Н-Македонски
    Ирена.Г-социологија
    Кажете ми нешто повеќе за професориве!?!? :angel: :sun:

17. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    olence26, Бизнис-Фани, една година ми беше класна.Многу убава жена и со стил, најдобра другарка и е таа Црвенова, ама многу е препотентна и самобендисана. Ги дели луѓето,кој носел марка/брендирана облека, по статус на финансии. Едноставно ќе си има неколку миленици и тие ќе поминуваат како ништо.Сите други ќе си одговараат. Нас ни беше класна,ама за едни беше мајка некои 7/8 души, за сите други маќеа. Ќе видите и самите, колку и да изгледа мила интересна,всушност има нешто лошо во неа.

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    TheKing, Проф.Мирче т.наречен АУСПУХ..... :lol: ќе ве полуди.
    Сами ќе сватите дека можете да бегате од кај него од часови. Ама кога ќе збесне сите ќе ги запише.
    Секогаш дава домашни,а не ги бара. А ако ги работиш и му ги покажуваш памти и утре за оценка можеш како адут да си ги искористиш.
    Тестовите, т.е. задачите ги пишува на табла,вие ги гледате од табла и директно на два листа ќе решавате.
    Тие што ќе имаат тест на 3ти и 5ти час се среќлии, зошто не ја брише таблата. И за време на одморот ќе можете да си ги решите. И истиот лист да го предадете.
    Он дели прва втор прва втра-групи на тест.ама сите една иста пишуваа. И на крај двајца еден до друг што седат од а до ш исто напишале и едниот ќе добие 4 другит 2....да го прашаш зошто....ќе добиш 1 и ништо повеќе.
    Ужасен е кога ќе полуди....просто чвек неможе да не се смее,а кога ќе види дека се смеете,и кога ќе ве извади на табла пред цел клас :rofl: оххх боже мој,па тоа се патешествија.
    Нон стоп ќе праќа некого да му купува за јадење и ќе му вели земи пола ѓеврек. Или ќе даде 20ден а ќе рече купи ѓеврек,а со кусурот сладолед земи си :lol: :D и кога ќе се вратиш само со ѓеврекот ќе те напне зошто не си купил сладолед за себе :rofl:
    Потоа ќе даде некому 20ден. и ќе рече земими 1/4 бурек, и нормално ќе изреагираш дека нема четврт за тие пари,....а он ќе ти рече ај ај иди има не ми објаснувај. И так нормално ќе си извадиш пари од свој џеп.................еееееееее до сабајле можам да пишувам за професорот Мирче. Нема некој во школото што не ги знае случувањата со него :rofl: :rofl: :rofl:

На TheKing му/ѝ се допаѓа ова.
  19. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    ^Зашо пак го пишуваш мислењево? :^)

20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    зошто праша за Мирче, па си го кажав своето мислење кое и претходно го имам пишано,бидејќи можеби не го видела.