Абе економски потешко е дека има математика многу,а ако некогаш ти идело математика,сега со вакви професори веруј нема веќе За кого како е тешко, т.е потточно кажано до професорите е,зависи кој ќе ти се падне.. има многу фини професори и на часови баш е интересно со нив, но има и ненормални,ќе те полудат
Ооо и тоа како има ненормални на прво место ја ставам ОЛИВЕРА по математика ужас невиден после Палчевсkа по сметководство па Јанкуловска-право.... од овие мене што ми предаваат
Леле дефинитивно се согласувам со тебе, посебно за Оливера и Јанкуловска. Па тоа се е отидено бее.. Оливера ако те има на око, ако не те сака, цела година ке те замара, ке ти лупа кецови во дневник ке те тера на крај сите домашни да и ги напишеш за на крај коа ке ги става последните оцени да ти каже еве ти двојче и се што си пишувал, ништо нема ни да погледне. Едноставно сака да си игра со нас, да не врти и малтретира како сака. Како личност, пријател е супер жената, фина и се тоа ама како професорка.. А Јанкуловска.. кај нејзе колку сакаш учи пак нема да имаш добра оцена. 5ка става само на доброволци и тоа ако и знаат баш добро, со разбирање и примери. И 4ката е тука негде, незнам ни што има разлика дури.. Ама за се друго 3ка ти става, ма колку сакаш знај ти, се кажи и она 3ка ке ти стави. Јас три недели и учев пошто незнаев кој час ке ме испраша и после тие 3 недели последниот час пред наставнички за тромесечие ме праша, се и кажав (и за разлика од другите тој час што ги испрашуваше доста добро знаев) пак ми стаи 3ка.
Порано Оливера и не ја мразев до толку ама сега откако ми стави кец во дневник буквално ЗА ГЛУПОСТ премногу ја замразев.Така се ставале кецови бе-.- за една задача ако не се знае и оп кец.Ма немоој! А порано стално излегував на табла.Ај кој ја тиииит... А и Јанкуловска ништо подобра не е.Незнам што и е проблемот.Многу неправилно оценува.Ама добро е барем имам 4ка кај неа xD
Јанкуловска никогаш не била реална...од искуство ви кажувам. Таа жена за да му возврати на директорот најде преку мене да се свети.
Мене Оливера сега ми е класна како проф. е таква како што ја опиша, посебно ова со оцените и домашните на крај. Како класна е супер ама како проф. е малку лева
немам поим одамна беше тоа,прва година ја па си помислив нешто ново ви вовел новиот директор, може и базен ви изградил
Хахаха не не,воведоа секој месец од 1ва година да одат задолжително на базен(и во другите средни училишта,не само во Борис)
Абе СВАШТА, СВАААААШТА, да знаете дека ми е преку Таска од овој базен. Све ми се меша тие денови, немам време да понаучам нешто, само да идам до таму да се вратам, дома да се избањам на 2 минути и да летам низ врата одма ако сакам да стигнам на време у школо. И што е поентата на базенов? Врска си немаат ни они, плус 2 пати бев 2 пати се разболев од тој пуст базен! Не сум се соблакала коа требало сеа таму ќе се соблакам..
Стварно другата недела ќе бидат сменети смените,т.е 1ва и 2ра година-1ва смена,3та и 4та-2ра смена?? -.-