Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

С.Е.П.У.Г.С ,,Васил Антевски- Дрен"

Дискусија во 'Образование' започната од ivana-milanovska, 5 јуни 2011.

1. hiko

hiko Активен член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Ана е досадна точно и многу строга оцените ко нејзини да се, Лиле Дамеска е ок само си бара знаење строга е на час сака тишина(ова од брат ми шо ми кажа)
    Јасна веќе пишав погоре прво-преубаво изгледа,презгодна е дури незгодна:) и ок предава по 20 тина минути најбитно со многу примери, ќе те праша сто пати за една оцена, а канцелариско незнам која ти е кажи име??

2. Buterfly2576

Buterfly2576 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    16
    Канцелариско е Јанчевска :D

3. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    2.592
    Ана по бизнис каква е?

П.С. Ако може некој да ми каже кои теми од општа математика се изучуваат во трета година?

4. kristina123456

kristina123456 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    59
    кажете ми нешто за катерина наќева
    имавме неколку часа со неа и многу строго ми изгледа воопшто не ми се допадна не се понаса како професорка туку како да е немоја манекенка машките буквално се палат на неа а она ко да ги провоцира
    КАТАСТРОФА |( кажет ми како испрасува, дали многу бара....
    мене оваа ми гази по нерви од прв пат кога ја видов и немозам да ја поднасам :D :D

5. Mia-K

Mia-K Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    734
    Допаѓања:
    314
    Мислење за професорките Ирена по социологија една пуничка жена и Гордана Митева по англиски добра е ко класна?

6. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Да, малце е така попровокативна.
    Скриено курвиче, искрено.

За строга не е многу сега, ама ќе работи со оние ученици што имаат некакво си претходно познавање англиски затоа што цел учебник и е решен и само чита, а нема време да објасни.
    Во годината дали два-три пати ќе ви ја ишара таблата со некои си примери и така.. Не се замара многу, а бара доста.
    Гледај да си носиш домашна редовно, на крај попушта со оценки поради неа. Делумно.

А, гледам и за Јанчевска имаше некој прашано, вака е океј, ќе се шали ќе се смее со тебе, ама кога ќе дојде ред за испрашување сака да имате научено и да знаеш дека ќе ви лупа слаби оценки и ич нема да и чуе. На полугодие имав тројка, на крај немаше шанса да ми стави петка.
    Учи си редовно и кревај рака кога ќе даде за предавање. Битно е да те запамти.

7. dream.queen

dream.queen Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    191
    Ај и ја да кажам по нешто за професорите и така не ми се учи.

Мери-информатика-женава е срце и реални оцени става,само сега почна одма да не испрашува за да види кој е за петка.Не изгледа строго и кога не испрашува ни вика да се опуштиме да не се плашиме и тоа најмногу ми се допадна кај неа.

Дељо-математика-како меченце е :rofl: ,не е строг бара вежбање е сега првите 3-4 лекции што ни ги предаваше ги сфатив ама последниве 2 не незнам нешто не објаснува туку само пишува на табла и диктира :^)

Славица Пиневска-ич не е строга поточно не вика не става кецови од недисциплина не збори воопшто и лекциите убаво ги предава како професорка е супер само ако се збуниш на сред испрашување и не продолжиш како што треба да раскажуваш на петка да не се надеваш и испрашува она кој сака и чудно ми падна сите наставници бараат доброволци само она не дозволува ама нема врска супер си е.

е сеа да кажам неколку збора за класнава моја

Викторија Сотироска Миланова-право-женава всушност не е лоша нема лоша душа не му посакува на никој лошо само си има свои критериуми пример бара дисциплина и ако те види во ходник да има некој излезен го испрашува,а во однос на предавањето на нејзиниот предмет супер е убаво објаснува.Како класна си е строга но ние немаме лошо мислење за нејзе бидејќи стално е насмеана и весела часовите кај нејзе воопшто не се стресни баш се опуштени и ни дозволува да се искажеме со свои зборови како сме го разбрале поимот не би се жалила од нејзе сите викаат најстрога професорка во школото ама јас не мислам така и се надевам нема да се предомислам.

Снежана-француски-Некои ја викаат дракула,некои Мортиша од Адамс фемили ама јас не би ја нарекла никако освен професорка бидејќи не е строга мирно и тивко раскажува ни објаснува ние ја слушаме и баш не пофали како најдисциплинско одделение ме потсетува на мојата стара наставнича по француски од основно баш си е супер жената.

Киселичка-ликовно-бара дисциплина на часовите не меша баби и жаби на нејзиниот час се збори само за цртање и тоа е тоа нема други теми,не го оценува тоа дали е убав цртежот туку дали одговара на темата и колку труд имаш вложено во него,сега за сега е ок па ќе видиме понатака.

Марина Димовска-македонски-строга жена бара дисциплина и редовно учење не се дере не става единици за зборење туку кога ќе те фати да збориш само ќе те погледне и толку ако не престанеш да зборе пак ќе те погледне и ако пак по трет пат не престанеш да збориш и те погледне тогаш тешко тебе...А во однос на предавањето убаво предава т.е. супер предава немам никакви негативни критики за нејзе.

Кристина Тасевска Ѓорѓиева-историја-професоркава е многу убава и убаво се дотерува и срцка е,супер предава сака доброволци ама ако и разговарате на час или се смеете или ќе земе да испрашува или ќе ви ја остави лекцијата сами да ја учите истиот час и да и ја раскажете ама она бира кој да раскажува.Воопшто е е строга,ведра и расположена особа секогаш насмеана супер си е.

Ирена Гочевска-социологија- :swear: женава нерасположена цел живот влегува на час ни добар ден не кажува ни ништо излегува ни пријатно ни ништо,лекциите не ѓи раскажува асално,во книгата глупости пишувано,интересен предмет а професоркава катастрофа едвај отвара уста за еден збор да каже ко да ја мрзи да живее :x

Анастасија Обаровска Граматикова-Бизнис- :rock: женава закон.
    Ем фина ем добро ни ги раскажува лекциите,за испрашување не не измачува многу а и предметот е лесен секогаш се шали и кажува се така смешни работи а и така најубаво и ги учиме лекциите со комедични примери.Бизнис е многу интересен предмет и лесен сега за сега а и професоркава никоја не и е рамна дефинитивно оваа професорка и Кристина по историја ми се омилени..

Јованка Маљановска-музичко-луда баба.Испрашува кога ќе и текне и кој ќе и текне само има некакви испади,се си мисли дека нејзиниот предмет е најважниот предмет на светот,занесена си е во некој нејзин свет ич не ја сакам ама врвот е кога ќе запеее :rofl: ние сите цепки паѓаме на земја се тркаламе.

Гордана Митева-англиски-ми личи на Шекеринска :D читав низ темава лоша била ама на мене баш ми е добра мирна не вика не става единици од досада а и убаво предава не е воопшто лоша.

8. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Луѓе оваа Накова англиски ич не знае да објаснува а многу го сакам предметот,многу бара а не објаснува.Иначе мене информатика ми предавала Биљана не Мери ај кажете нешто за неа и за Олга германски :)

9. ex-boriscanka

ex-boriscanka Активен член

Се зачлени на:
    26 септември 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Dobro kako ne vi e sram? Ne e bitno kakvi se nastavnicite tie se pretpostaveni da ucite od niv. Bez pochit ste ne kulturni. Jas sum bivsha uchenicka na Vasil Antevski-Dren. Klasna mi bese Katerina Nakova. Sum imala chest taa zena na mene da mi predava, da mi bide klasna a sega i bliska prijatelka. Kako ne vi e sram ova da go zborite?? Potajno kurvice????!??!?!?!?!? Neli malce podolgo treba da poznavate nekogo pa da dadete takov komentar znate li vie neshto za nejziniot privaten zivot? Slucajno naletav na forumov i go procitav ova i specijalno napraviv acount morav da prokomentiram. Nakova e prekrasen pedagog, profesor pred se prijatel, za nasiot klas se borese do posledno nie bevme najnemirni zaedno placevme i se raduvavme. Samo moze da posakate taa zena da vie klasna i da vi predava. Zasramete se i prestanete da lupate gluposti bezborazno od vasa strana. Komentirajte gi vie profesorite ama ova na nishto ne vi lici. Pozdrav i uspeshni srednoskolki godini!

10. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Може некој да ми каже како испрашува и какви тестови или наставни ливчиња дава психологија Светлана? Правам во вторник наставно ливче и незнам што како да правам, што како бара па.. ако може малце помош. :)

11. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    2.592
    Несторовска:ако препишеш,кец
    ученик:а ако не препишам?
    Несторовска:ако не препишеш,пак кец :D
    хахахахаххахахаха

П.С.Од 34 деца,27 имаат кецови од кои останатите 7 не се испрашани :rock:

На jagodka.18 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Дај Ве молам кажете нешто за Даниел, незнам како се презива ама спорт предава :)

13. Darij

Darij Активен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    дали некој знае кога е патронатот?

14. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    на 28 октомври беше мислам :)

15. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    ме изнасмеа со постов Ана, мене ми беше класна и смешки било на часови со Викица хаххахах :D

16. redhat

redhat Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    222
    хахахахаха ова ко сама да го напишала може да има познавање од предметот и се тоа ама дека провокативна е и тука не дигај прашина без потреба ;)

17. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    2.592
    Ако има уште некое слично бисерче,пиши го да се посмееме хахаха :D Ама стајлингот и е врв,кожни дреч плави панталони(вреќести),цветни шалвари,дреч зелен фустан со исти такви чевлички...Цела дречи 8)
    а за оценки,е богами си се занесува МАЛКУ ПОЈЌЕ

18. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Дојдов овде да се испукам :D

1. Што е со учебникот за втора по канцелариско? Му треба еден добар лектор и сериозно средување на поими и реченици зашто НИШТО не е средено и едвај се снаоѓам.

2. Што е со Лилјана Јанкуловска? Толку дрскост, непочитување и вреѓање немам видено од страна на друг професор, освен можеби музичко. Не личи на професор да се понаша така и да се издерава како и кога ќе и текне. Башка еден огромен хипокрит е и сама не знае што предавала и што ни кажала да напишеме.

Многу ме интересира каква е за оцени она а и Велјановска (пракса предава а ко што знам на некои и канцелариско?).

19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^Канцелариско ако е една мала дебела книга...хихихихи ќе си се изначитате се и сешто.

А инаку ја за Јанкуловска одамна си имам кажано таа не е лоша, таа змија- карактерно одвратна личност.

Вељановска - бара знаење, строго и принципелна во работа, ама многу фина комуникативна и знае да пренесе знаење.

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  20. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Ај и јас да се испукам :D

-Онаа информатика Биљана ни рече за тест да научиме едни прашња и после од тие имаше само 3 и 2ки сите добивме.

-Македонски Мирјана само се дере,пола и повише од часот се дере а не предава.Уствари она не ни предава,само читаме 3 лекции во еден час и вика ова требало да го знаете во основно и нешто што не знаеме не објаснува. :@

-Музичко е катастрофа,се дере само,го преценува предметот ама МНОГУ и навредува.