Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

С.Е.П.У.Г.С ,,Васил Антевски- Дрен"

Дискусија во 'Образование' започната од ivana-milanovska, 5 јуни 2011.

1. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    На информатика и лупнаа некоја казна, нели заради екстерното така да не знам како ќе ве оценува и што ќе ви дава за учење зашто лани тоа што го имаше на екстерно и тоа што го учевме си немаше врска. А уствари е многу фина жена и лесно можеше да се добие 5ка.

За Ирена, многу е флегма жената лани така ни диктираше по нешто најважно и тоа го прашуваше по 3-4 прашања, ако ги знаеш имаш петка. Или даваше ливчиња со по 5 прашања.

Владо устав, не му се плашете јас лани почнав со 3, за две прашања на полугодие ми стави 4, и до крај си стигнав до 5. Само зависи како ќе ти се погоди и кое прашање. Само без мастики, деколтиња и мислам дека нема да имате проблем. И гледајте да си одговарате додека прашува зашто после може и да не сака да ве праша. И немој да ќутиш, гледај да раскажуваш повеќе, Устав можеш да споиш нешто со тоа што го знаеш од општа култура, тоа што зборел он на час и слично.

За музичко нема коментари -.- Само гледај да и добиеш 5 сега и да не те заебава после цела година и да се иживува на вас.

На prettyliar му/ѝ се допаѓа ова.
  2. lover7

lover7 Активен член

Се зачлени на:
    3 септември 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Кажете нешто за Јанчевска Виолета? Јавно право изборен ми предава

3. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Пак јас, никој ли не знае нешто да ми каже за Даниел (колку што дознав Ниниќ се презива), а дури сега на 30 септември ни се смени, до сега ни беше Небојша.

И дали некој знае зошто дури на крајот на септември на повеќе класови што ни предаваше Небојша ни го сменија со тој Даниел, и ми изгледа дека Даниел е многу ненормален во секоја смисла.

Мислам дека ќе си умреме ние со тој Даниел. :@ :envy: :devil:

4. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Па ко што знам нов е затоа и никој не знае ништо.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519

Сигурно си најголем баксуз чим Мирјана ти се паднала :D Жената е врв, неподнослива. Цели 4 години ми предаваше и нон стоп вреѓање, потценување и еднаш ја пријавивме кај директорот па дојде педагогот на час да види дали е стварно така како што кажуваме и од тогаш малце се смири, почна да предава.

Ненајавено испрашува скоро секогаш и ќе ве седнува у прва клупа, ко на стрелање да сте :D Обично не ги сака тие што не учат. Ако си активна на час, ако читаш лектири и се вклучуваш во дисусии тогаш ќе поминеш добро со 4ка 5ка. Во спротивно ќе те направи дека си неспособна, криминалец, простачка и ред други работи :D

На prettyliar му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Blue.Sky

Blue.Sky Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2013
    Пораки:
    941
    Допаѓања:
    11.403
    Кажете ми за Јанкуловска (Право) дали е многу строга за оценки?..И Александар(мислам дека така се викаше)-бизнис дали попушта за оценки?... :)

7. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    2.592
    Точно е тоа дека Канурков планирал да ни го спои петок па да ни се фатат 4 слободни дена? :P

8. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Убаво би било, ама според мене тешко. :?:
    Среда е неработен, па четврток работен ден и сега петок ако го стави неработен, би испаднало многу цепкање на деновите. :!:

9. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306

Што се десило со Јанкуловска па се сменила толку?
    Не ми се верува дека е ваква сега, кога ни предаваше на нас немавме ама буквално никакви проблеми, дури едвај чекавме да дојде час со неа. Имаше и време за шала и смеа, имаше и време за муабет надвор од темата, ова ми е баш чудно.. Не паметам да ни повишила тон, освен еднаш на еден од клас кој сосема заслужи зошто буквално ја изруга за облеката што ја носеше. (А, смешно се облака, не дека не :D )

Вељановска ми е една од најомилените професорки, прекрасна жена, одличен педагог, како мајка ни се постави и буквално ќе кажам дека она од мене (а и од 70% остатокот од клас) направи луѓе.
    Само учете си навремено и бидете активни на часовите. Сака активност и ведри лица, иако нејзиното некогаш изгледа ептен строго, ептен е мека и добра.
    Не ја нервирајте зошто не сакате да ја запознаете и лошата нејзина страна. Не ви препорачувам.

10. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    2.592
    Какви тестови дава Бети по географија? :)

11. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    2.592
    И баш сакам да прочитам некое мислење за Билјана Ниновска :)

12. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    За Бети се најдобро имам да кажам , срце жена е , секогаш кога ке ја сретнам секогаш застанува се поздравува ке ти направи муабет како најдобра другарка, камо и сега да може она да ми предава а за тестови мене кога ми предаваше не ни имаше никогаш дадено тест, али не верувам дека би дала нешто тешко , а за Ниновска и она е добра професорка можеби малку строга но коректна и фер , ако ја почитуваш и ако слушаш секогаш ке ти даде шанса :D

13. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Беше ли некој вчера во МОБ? Што се дешаваше? :D

14. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    2.592
    Јас бев :D Па добро беше,беа собрани сите професори,беше министерот за образование,градоначалникот на град Скопје,Ивица Коневски и некои други министри.Даваа еден документарец,нешто како кратки интервјуа на познатите што завршиле во Борис,потоа имаше претстава во која на кратко е прикажана смртта на Борис,претстава Ромео и Јулија на англиски,точка со модерен танц и отприлика тоа беше.После настапиве имаше коктел со некои ордевери,сендвичи,сокчиња,винце :D

15. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Како се вика професорот по историја? :)

16. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Боби :) ако на него мислиш за друг незнам .

17. Blue.Sky

Blue.Sky Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2013
    Пораки:
    941
    Допаѓања:
    11.403
    Има двајца што се викаат Боби :)

18. jovanamaric

jovanamaric Нов член

Се зачлени на:
    1 ноември 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Ниновска е прекрасна професорка,знае да предава но строго оценува но сепак убаво објансува и може да се науши.А Бети и нејзините тестови дава кратки прашања што бараат конкретен одговор,и има мнг препишување :D

19. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    2.592
    А Марица по економија какви тестови дава?

20. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Многу логички. Ако имаш бубано тешко дека ќе извадиш добра оцена.