класна ми беше ја обожавав женава ладич цела беше ианче нас ни даваше прашања 5 на раскажување не предолги бар на нас не се сеќавам другите класови како им давала
Епа мене ми предаваше во втора година, и колку што памтам имаше петнаесетина прашања на заокружување и цел клас 3ки извадивме. Само еднаш ни даде тест, после тоа не испрашуваше Може сега си ги сменила тестовите.. ќе си видите
Ако имаш учено гарантирам дека ќе извадиш добра оценка. Инаку логични се оние на заокружување, другите не. Барем колку што ме држи сеќавањево, од лани. Другите со дополнување се боза лесни, исто и дава дефиниции кои се најважни. Ништо збутано и скриено во книгата за намерно да ви стави послаба оценка. Марица е срце, многу ми фали!
незнам каква е сеа пред 5 години не се поправаше лесно јас имав 4 5 и така терав другарка имаше 3че и секад тројче сеа ако те праша и се си кажеш онака течно ке ти попраи и ако се трудиш после тоа ако си и на пик дека не учиш тешко ....
Ташковска? НЕ! Далеку од лесно е. Ќе те изнамачи ептен. Т.е. во секој клас различно се однесува.. може твојот клас и е еден од "омилените" Претпоставувам дека ненајавено ве испрашала пола клас?
^Праевме тест и ако имаш напишано скратеница цело прашање го шкртала,на другар ми не му ги признавала дека не му биле по ред напишани абе глупости.
Нов е, изгубен во простор,сите сме на клупа секој час,можете да си играте со него како сакате. Знае да биде малце построг во оценување,но ако имате добра класна нега ургира кај него за 5ки за на крај.Лани сите имавме петки,иако цела година не вежбавме
Здраво сакам да ве прашам за проектната зaдача.Земав по социологија меѓутоа не знам што да ми биде темата бидејќи сакам самата да си ја зададам а не менторот.Инаку имам земено кај Ирена и дали некој имал земено кај неа и како е дали се интересира околу тоа ги дава ли поените или не се замара?
Не дај боже да одии легенда е човекот со трчање влегува во училна,таман да се свртиш тој влегол и кога ќе влезеш после него одма испрашува.
^ Македонски јазик и литература Англиски јазик Германски/Француски јазик Математика Информатика Историја Социологија Конституционо уредување Основи на правото Основи на бизнисот Спорт и спортски активности Ликовна уметност Музичка култура
^ Македонски јазик и литература Англиски јазик Германски/Француски јазик Математика Информатика Историја Социологија Конституционо уредување Основи на правото Основи на бизнисот Спорт и спортски активности Ликовна уметност Музичка култура i germanski i francuski se uci ili samo eden jazik sto si go ucel u osnovno ?