Не знаат ни они што бараат. Башка, повеќето професори во ова школо се скренати, и потребна им е потврда од здравство за да работат.
Кои наставници ќе предаваат догодина на економски,и кои можат да бидат класни? Кажете,пофалете искритикувајте некојј
Никој неможе да ти каже кои професори ќе ти се паднат сигурно, можеме само да дофрламе кои би можеле да се паднат,а за класните не се знае воопшто. Не е ова основно па една класна ќе ги истера до осмо одд. и после ги зима тие од петто одд. овде ништо не се знае. Класните може да ти се менуваат секоја година, а може и еден ист класен да ти биде 4 години, се зависи од предметот што го предава. Инаку професори кои би можеле да ти предаваат се: Устав - Весна Рафајловска Право-Зорица Петревска или нз како беше Бизнис-Анастасија Опаровска - закон жена Социологија-Ирена Гочевска или Ирена Арсовска Историја-Кристина Георгиевска - многу мила, добра и убава професорка Информатика-Мери Димитровска Спорт-Небојша Македонски,Англиски, Математика,Француски/Германски стварно незнам кои би можеле да ти се паднат, незнам кои предаваат на прва и втора година . Се најдобро,позз !
Луѓенца,дека сум девето(ајде нова програма бла бла) планирам средно економски да идам. И претходно имам прашувано на темава,а и сега прочитав на другите страни,и смерови има на економскиот? Ај некој да ми ги објасни сите ве молаам❤ А,и тоа некој да незнае случајно како се сметаат поените за уписите☺
нееее ,незнам што сакала да каже форумџиката али нема ништо такво ....имаш само економски и правен смер и толку ...
следната година ќе се запишам во борис трета год. ќе сум таму сега учам економско во друг град.Некои шо заврчиле таму ми викаат да одам на правен смер пошто економски било мн тешко.Годинава стручните ми се баш интересни.само проблем е шо математика не ми оди баш најмногу.Учам солидно одлична/многу добра сум.кажете ми како е сега ситуацијата таму дали да се зпичам економски или правен?