Vo Boris zavrsiv..Iskreno se namaciv, mnogu baraat, tesko pisuvaat visoki ocenki, ama koga bi trebala da se zapisuvam, pak bi se zapisala tamu.Najubav period od mojot zivot
-Економија -Деловно -Сметководство -Право -Бизнис -Математика (општа) -Математика за економисти -Англиски
Каде сакаш, само Васил Антевски Дрен немој. Секаде подобро од таму. Пошто имаш еден куп нафурани фаци, исфрустрирани професори кои бараат многу, а за возврат ставаат нереални оцени.
Уф мене се ме влече право..во гимназија сите ќе одат од мојава генерација а јас не сум во добри односи со нив.Со двете девојчиња шо се дружам ке идат во Борис правен смер.Не ми е ради друштвото али ме влече правото.Дали да идам економски?Но математика сум ужас.Помагајј хаха
Еве ти еден хинт: правен смер е полесен од економски, во тоа сум 1000% сигурна. Плус на економски има потерсене професори, на правен не до толку. Ако те влече тоа, да си се запишеш.
Da se prefrlis od ekonomski na praven nema da mozes zasto e full na praven nema mesto za nikogo. Inace ja sum ekonomski i ne e tolku tesko kako sto vikaat
Обично предава Јанкуловска прашајте ја ако ја видите некогаш, или ако имате можност. Супер е во трета, не е многу тешко, лесно се добиваат оцени добри ама затоа во четврта се паѓа Грнчаров обично така да тогаш мора малце да се стегнеш и испотиш повеќе.
Jankulovska e najdobrata profesorka sto nekogas mi predavala, mi predava pravo redovna. I ne go menjam mislenjeto ke si odam na pravo izborna... fala mnogu