Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

С.Е.П.У.Г.С ,,Васил Антевски- Дрен"

Дискусија во 'Образование' започната од ivana-milanovska, 5 јуни 2011.

1. hoex

hoex Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2015
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    189
    sto predavase Ninovska? delovno?

2. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Да, деловно

3. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    539
    Допаѓања:
    4.066
    Значи сепак треба да внимаваш, да се потрудиш, да учиш и дома за да добиваш солидни оцени.
    Ќе ти предаде тебе Грнчаров цела тема наеднаш и ти од што се ќе слушаш на час готово спремна си за да добиеш 5ка ?
    Никој не рече дека е невозможно да добиваш јаки оцени во Борис, боже сачувај, ама не можеш ни да кажеш дека професорите не се замараат.

На Valerin, hoex, prettyliar и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Зависи, има некои не се замараат ама ич, а некои се напињаат премногу. Со малку труд се завршува со супер оцени. Сепак ако уживаш не можеш ништо да очекуваш. И на крај скоро секогаш поправаат.

На prettyliar и PiaMia им се допаѓа ова.
  5. hoex

hoex Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2015
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    189
    primer kaj Dafina praksa, zenata mnogu napinja za materijalot i mnogu e dosadna, ama site se labavi i na kraj so 4 i 5 pominuvaat.

6. classy_M

classy_M Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2015
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    538

7. classy_M

classy_M Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2015
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    538
    И економија и бизнис ги предава Емилија Ѓорѓиовска , а исто така и пракса предава, а за бизнис знам и Анета Дуева предава.

На hoex му/ѝ се допаѓа ова.
  8. hoex

hoex Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2015
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    189
    Ne e taa Emilija nekoja nova? Nisto nemam slusnato za nejze

9. PiaMia

PiaMia Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2015
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    626
    Знае некој утре трета и четврта од колку саат сме?

10. cresa-jagoda

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Од 10 сме четврта, сигурно и трета исто.

На PiaMia му/ѝ се допаѓа ова.
  11. hoex

hoex Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2015
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    189
    Moze da mi kazete nesto za Danka smetkovodstvo, Ninovska delovno i Zaneta Petrovska ekonomija izborna?

12. cresa-jagoda

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Данка сметководство е добра професорка, лесно се добиваат добри оценки кај нејзе. Не е строга. Дури ќе ви биде досадно кај нејзе.

За Ниновска имаш погоре во темава.

Жанета ми предаваше пракса лани и кај нејзе се добиваа лесно оценки и многу попушташе.

На hoex му/ѝ се допаѓа ова.
  13. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    Може да ми кажете нешто за Лили Ристовска бизнис,Елена физичко и Наќева Ирина деловно?

14. classy_M

classy_M Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2015
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    538
    Кај Наќева гледај да си фаќаш белешки од тоа што збори, затоа што тоа го испрашува, ако не бидеш на нејзин час макар и да си болна ќе мисли дека си избегала од испрашување;) ( секој час испрашува ) и следниот час ќе те испрашува пред табла, ретко, скоро никогаш не дава да се потсетуваш од книга, кога ќе те испрашува немој да збориш брзо ќе мисли дека си учела на памет, а и да и покрај тоа што сите викаат дека е строга и лоша Наќева целосно и несебично го пренесува своето знаење на учениците :)

15. kristina123456

kristina123456 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    59
    лиле* - најдобрата професорка која некогаш сум ја имала. Бара многу знаење и тешко се вади петката , испрашува усно ти помага и дава да с епотсетуваш од книгата пред тебе да си листаш.... секогаш ги става реалните оценки освен на крај знае4 да поклони по малце. Секогаш можеш да се извинисш пред да започне часот ако имаш причина зашто не си научила и полна е со разбирање за учениците, дели совети, го споделува и свијот живот и искуства со нас и станува како пријателка ако добро се поставиш со неа.

16. AutumnRain

AutumnRain Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    50
    Секој различно може да ти одговори. Другарки велеа дека им е тешко, ама за мене лично трета година беше најлесна. Можеби зошто не ни се погодија строги професори, како и фактот што доста губевме часови.
    Еве еден совет за сите феминки запишани во Борис - ако сакате да имате петки без проблем ќе ви кажам само веднаш штом се ближи тромесечие (зошто сите професори баш тогаш испрашуваат даваат тестови) и штом професорите најват испрашување јавете се да одговарате. Вака ќе ве испрашат за првите четири лекции(обично толку гледаат да предадат пред да почнат со испрашување). Ако чекате и одложувате само ќе ви се насоберат лекции и ќе ви биде потешко за одговарање, а и може ќе ви намалат оцена ако ве начекаат неспремни.
    Јас така се одговарав и сите години по речиси сите предмети само четирипати ме испрашуваа (на тромесечие и на полугодие). Накрај испадна дека најмалку одговарав, а највисоки оцени вадев.

17. PiaMia

PiaMia Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2015
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    626
    Елена физичко е фина според мене. Бара присутност на секој час, не толерира ако си задоцнил, одма што ќе влезе во сала заклучува и не отклучува за никој. Дозволено ти е кај нејзе 3 пати да не вежбаш и да седиш на клупа мораш со опрема. Строга е, ама најдобар професор по физичко во цел Борис е. :)

На stojanovskata му/ѝ се допаѓа ова.
  18. cresa-jagoda

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Лиле Ристовска мене во втора ми предаваше пракса, можам да кажам најкомуникативна професорка со учениците е, часовите толку брзо ни поминуваа што освен што имавме време да работиме на час и да научиме имавме време и за разговор со нејзе, колку само случки ни има раскажано од нејзиниот живот, неверувам дека некој друг професор има толку случки од својот приватен живот раскажано.
    Таа професорка се уште ми фали.
    За оценки беше реална и кој каква оценка заслужуваше таква и добиваше, бидејќи не сакаше да биде неправедна кон оние што заслужено си ја добиле оценката да ги рамни(да имаат иста оценка) со оние што незаслужуваат.
    Не беше строга, но си бараше знаење и активност на часот.

На stojanovskata и kristina123456 им се допаѓа ова.
  19. hoex

hoex Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2015
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    189
  20. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011