Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

С.Е.П.У.Г.С ,,Васил Антевски- Дрен"

Дискусија во 'Образование' започната од ivana-milanovska, 5 јуни 2011.

1. Viki 99

Viki 99 Активен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    6
    Ако е втора или четврта може, ама првин треба да праша ако има место, и мислам дека ќе полага прием испит :D

2. Punk girl

Punk girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2015
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    436
    Марица е душа! Не разговарај кога предава лекција праи се дека ја слушаш било што само не и збори на час, затоа што тешко ќе ти стави оценка. Иначе одлична жена e <3

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.676
    Допаѓања:
    25.237
    :(Брат ми учи во школово ми вика дека му е ептен кул и лабаво,ми кажуваше дека една од погадните професорки била Оливера математика,он кај неа има 2ка овој радосен што не е ќец,има давала некој џокери ако имаш кец за да не идеш на полагање си го користиш џокерот и ти става 2ка али еднаш само смееш да го искористиш! се иживувала со нив ко за инат,на женава и било ќеф да малтретира,сите кај него во клас имаат двојки со исклучок на 2ца-3ца8-|
    А за другиве фини биле и што е најнормално си бараат знаење..
    Јас треба оваа година да се запишувам во средно... појма неам што да правам..
    Многу сакам медицина ми одат природниве науки али страв ме фаќа да не прснам од учење..

како и да е,ако ви треба нешто пишете ми лп,ќе го распрашам нешто пак одоколу.
    Поздраав:l:(highfive)

4. WhiteAngell

WhiteAngell Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2012
    Пораки:
    735
    Допаѓања:
    2.315
    Оливера ми беше класна 4 години. Жената е откачена. Како класна беше супер, оправдуваше и попушташе со оцени. Сите ја мразат. Само на нас како класна ни беше топ жената. Попушта на крај зависи на кого ама и остава на полагање.

На Kimberly11 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.738
    Марица беше супер жена во мое време. Супер женичка. незнам како кај неа може да е тешко да се земе висока оценка :)

6. CutiePieMarzia

CutiePieMarzia Активен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2015
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    18
    Има ли некој од Скопје што следната година ќе се запишува во Борис на економски смер? Може ли некој да ми каже отприлика кои наставници би ми се паднале догодина и сакав да ве прашам кои предмети се значајни за струката затоа што сакам да си пресметам дали имам доволно поени :D

7. Viki 99

Viki 99 Активен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    6

Знaчaјни предмети се: мaкедoнски јaзик, aнглиски јaзик, мaтемaтикa и истoријa

На CutiePieMarzia му/ѝ се допаѓа ова.
  8. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Во секое мислење различни професори се спомнуваат 8-|...колку ги има? :)

Сакав да Ве прашам кои јазици ги има како избор за втор јазик и дали може ако во основно е учен француски да се запишеш на пр. на германски?
    ...и какви се професорите по вторите странски јазици (што да се избере ако постои можност за бирање?)

9. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    @sanjaeva Како втор јазик или германски или француски.
    Ако во основно си учела француски, полесно ќе ти биде да продолжиш француски, отколку германски, бидејќи германски немаш учено, а се е продолжување од основно.

За професорката француски, неможам да ти кажам, бидејќи јас учев германски.
    А таа професорка што ми предаваше 2 години германски веќе не работи во ова училиште.

На sanjaeva му/ѝ се допаѓа ова.
  10. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    127 професори има, а на јазициве скоро никој не обрнува внимание. Мошеш мислам да избереш кој сакаш јазик без разлика што си учел.

На sanjaeva му/ѝ се допаѓа ова.
  11. olidoboli

olidoboli Нов член

Се зачлени на:
    24 септември 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Сите прашувате кој професор каков е, а јас имам една забелешка за една професорка и ме интересира ваше мислење. Зорица Петревска дали личи на професор воопшто? Смешка жива е со моите другарки ученички нејзини си лајкува слики и они неа... мајтап си играаат и пишуваат комплименти под сликите, реди слики од теретана по купачи :) А има и уште една предава Англиски,плава Драгана мислам се вика - цел град ја збори ...:) препознатлива е по хулахопките со дезен хах

Мене фаворит ми е Милка секретарката :)))

12. redmama

redmama Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    396
    Колку промени од времето кога учев јас.

13. Localli

Localli Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    0
    Ke ve molam za odgovor itno mi e. :worried: Dali bi me primile vo Vasil Antevski Dren ekonomija site mi se petki no imam vkupno 8 cetvorki. VE MOLAM ODGOVORETE MI!!!:|

14. classy_M

classy_M Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2015
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    538
    Da :)

На Localli му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Да, и јас така нешто имав :)

16. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Јас кога се запишував (пред ~седум години:D ) имаше доста од мој клас од основно со тројки. Нема гајле за тоа.

17. Localli

Localli Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    0
    Фала многу најдобар е форумов а и луѓенцето во него хаха:D:);)

18. hoex

hoex Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2015
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    189
    Миланова е срце од професор. Предава право на прва најчесто на економистите и пракса на правниците на трета, мене право ми предаваше и многу учев кај неа. Бара дефинициите на памет да ги учиш ама ќе ти останат во сеќавање, ако се поставиш добро кај неа нема да имаш никакви проблеми.

На blueberry93 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Мене омилени професори ми беа Елисавета - математика и Роповска - германски, можда зашто и предметите ми беа омилени. По англиски неколку ни ги сменија, ама сите беа помлади, не ги памтам по име, исто беа фини.
    Олгица по историја ќе ми остане врежана во глава како најодбивен проф. едно време и на час не и се појавував. Предаваат ли се' уште?
    А за Славица заспаната убавица по бизнис, ноу комент. Слушалките на уво и тетратките полни со чкртаници, од што умееше да те заинтригира со предавањата. :rofl:

На Petra777 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ЕДНА убавица

ЕДНА убавица Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2016
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    797
    Треба да се запишувам годинава па се мислам дали во школово.Да ме упатите малку, си знам информации за учење, професори......Ме интересира нешто за управата: пр. Дали по објавувањето на списоците, можеш да се префрлиш во друго одделение, без врски. И дали важи некое си правило дека се поголеми шансите да се паднеш во исто одд. со оние со кој си бил во основно. Благодарам однапред :)