С.Е.П.У.Г.С ,,Васил Антевски- Дрен"

Discussion in 'Образование' started by ivana-milanovska, Jun 5, 2011.

1. Viki 99

Viki 99 Активен член

Ако е втора или четврта може, ама првин треба да праша ако има место, и мислам дека ќе полага прием испит :D

2. Punk girl

Punk girl Истакнат член

Марица е душа! Не разговарај кога предава лекција праи се дека ја слушаш било што само не и збори на час, затоа што тешко ќе ти стави оценка. Иначе одлична жена e <3

kukla21 likes this.
  3. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

:(Брат ми учи во школово ми вика дека му е ептен кул и лабаво,ми кажуваше дека една од погадните професорки била Оливера математика,он кај неа има 2ка овој радосен што не е ќец,има давала некој џокери ако имаш кец за да не идеш на полагање си го користиш џокерот и ти става 2ка али еднаш само смееш да го искористиш! се иживувала со нив ко за инат,на женава и било ќеф да малтретира,сите кај него во клас имаат двојки со исклучок на 2ца-3ца8-|
    А за другиве фини биле и што е најнормално си бараат знаење..
    Јас треба оваа година да се запишувам во средно... појма неам што да правам..
    Многу сакам медицина ми одат природниве науки али страв ме фаќа да не прснам од учење..

како и да е,ако ви треба нешто пишете ми лп,ќе го распрашам нешто пак одоколу.
    Поздраав:l:(highfive)

4. WhiteAngell

WhiteAngell Популарен член

Оливера ми беше класна 4 години. Жената е откачена. Како класна беше супер, оправдуваше и попушташе со оцени. Сите ја мразат. Само на нас како класна ни беше топ жената. Попушта на крај зависи на кого ама и остава на полагање.

Kimberly11 likes this.
  5. kukla21

kukla21 Мама Staff Member

Марица беше супер жена во мое време. Супер женичка. незнам како кај неа може да е тешко да се земе висока оценка :)

6. CutiePieMarzia

CutiePieMarzia Активен член

Има ли некој од Скопје што следната година ќе се запишува во Борис на економски смер? Може ли некој да ми каже отприлика кои наставници би ми се паднале догодина и сакав да ве прашам кои предмети се значајни за струката затоа што сакам да си пресметам дали имам доволно поени :D

7. Viki 99

Viki 99 Активен член

Знaчaјни предмети се: мaкедoнски јaзик, aнглиски јaзик, мaтемaтикa и истoријa

CutiePieMarzia likes this.
  8. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Во секое мислење различни професори се спомнуваат 8-|...колку ги има? :)

Сакав да Ве прашам кои јазици ги има како избор за втор јазик и дали може ако во основно е учен француски да се запишеш на пр. на германски?
    ...и какви се професорите по вторите странски јазици (што да се избере ако постои можност за бирање?)

9. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

@sanjaeva Како втор јазик или германски или француски.
    Ако во основно си учела француски, полесно ќе ти биде да продолжиш француски, отколку германски, бидејќи германски немаш учено, а се е продолжување од основно.

За професорката француски, неможам да ти кажам, бидејќи јас учев германски.
    А таа професорка што ми предаваше 2 години германски веќе не работи во ова училиште.

sanjaeva likes this.
  10. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

127 професори има, а на јазициве скоро никој не обрнува внимание. Мошеш мислам да избереш кој сакаш јазик без разлика што си учел.

sanjaeva likes this.
  11. olidoboli

olidoboli Нов член

Сите прашувате кој професор каков е, а јас имам една забелешка за една професорка и ме интересира ваше мислење. Зорица Петревска дали личи на професор воопшто? Смешка жива е со моите другарки ученички нејзини си лајкува слики и они неа... мајтап си играаат и пишуваат комплименти под сликите, реди слики од теретана по купачи :) А има и уште една предава Англиски,плава Драгана мислам се вика - цел град ја збори ...:) препознатлива е по хулахопките со дезен хах

Мене фаворит ми е Милка секретарката :)))

12. redmama

redmama Истакнат член

Колку промени од времето кога учев јас.

13. Localli

Localli Активен член

Ke ve molam za odgovor itno mi e. :worried: Dali bi me primile vo Vasil Antevski Dren ekonomija site mi se petki no imam vkupno 8 cetvorki. VE MOLAM ODGOVORETE MI!!!:|

14. classy_M

classy_M Истакнат член

Da :)

Localli likes this.
  15. Juicy

Juicy Популарен член

Да, и јас така нешто имав :)

Localli likes this.
  16. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Јас кога се запишував (пред ~седум години:D ) имаше доста од мој клас од основно со тројки. Нема гајле за тоа.

Localli likes this.
  17. Localli

Localli Активен член

Фала многу најдобар е форумов а и луѓенцето во него хаха:D:);)

18. hoex

hoex Истакнат член

Миланова е срце од професор. Предава право на прва најчесто на економистите и пракса на правниците на трета, мене право ми предаваше и многу учев кај неа. Бара дефинициите на памет да ги учиш ама ќе ти останат во сеќавање, ако се поставиш добро кај неа нема да имаш никакви проблеми.

blueberry93 likes this.
  19. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Мене омилени професори ми беа Елисавета - математика и Роповска - германски, можда зашто и предметите ми беа омилени. По англиски неколку ни ги сменија, ама сите беа помлади, не ги памтам по име, исто беа фини.
    Олгица по историја ќе ми остане врежана во глава како најодбивен проф. едно време и на час не и се појавував. Предаваат ли се' уште?
    А за Славица заспаната убавица по бизнис, ноу комент. Слушалките на уво и тетратките полни со чкртаници, од што умееше да те заинтригира со предавањата. :rofl:

Petra777 likes this.
  20. ЕДНА убавица

ЕДНА убавица Истакнат член

Треба да се запишувам годинава па се мислам дали во школово.Да ме упатите малку, си знам информации за учење, професори......Ме интересира нешто за управата: пр. Дали по објавувањето на списоците, можеш да се префрлиш во друго одделение, без врски. И дали важи некое си правило дека се поголеми шансите да се паднеш во исто одд. со оние со кој си бил во основно. Благодарам однапред :)