^ Ima dosta za ucenje ( kako i vo sekoe skolo) i ne bi bilo tolku tesko da ne se profesorite tersene. Eden dvajca dali mozam da izdvojam normalni. Premnogu baraat,ima takvi i mito sto sakaat,prednosti imaat deca na dobro situirani roditeli i taka. Razmisli si sama.
Дaли знaете вo училиштевo имa децa кoј престoјувaaт вo интернaт. Бидејќи јaс сум oд друг грaд. Незнaм дaли ќе се уклoпaм вo грaдoт и oкoлинaтa.
Без Рилкова , не е тоа-тоа ... Се шалааааааааааааааааааааааам ! Да гори у пеколот да даде Господ ! Имате среќа , во пензија е ... И Младен исто. Е сега , колку што знам Шуклева исто е отидена од школото . Биљана Ниновска идол и е Рилкова , многу подмукла .... ај да не ја наречам како што не треба . Ова за економски смер зборам. Елизавета не ми предаваше ,за жал . Сторга многу , ама многу се учи од неа. Пак ќе кажам , нови кадри , СМЕНЕТ ДИРЕКТОР - немате гајле.
Добро школо е Борис бе, пола и повеќе од професорите се лабави, а и децата не се лоши, откачени се ептен. Правен смер најлесен по мое мислење, ама треба да си седнеш да си научиш лекции посебно 3та година.
Moze li nekoj da gi kaze predmetite vo Vasil i dali ima premnogu deca koi pominuvaat so vrski cekam odgovor