1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

С.Е.П.У.Г.С ,,Васил Антевски- Дрен"

Дискусија во 'Образование' започната од ivana-milanovska, 5 јуни 2011.

1. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.732
    Допаѓања:
    172.761
    Што знам:?:
    Иако има дел катастрофа професорки, мнозинството беа ОК ..Ни предобри ни не знам колку лоши.
    Класи? Делби?
    Па тоа во секое средно го има. Не се занесувајте до толку..
    Јас завршив 2009год правен смер, класна ми беше Мими македонски и поголеми трауми од неа, Мирче и Душка социологија не сум имала во животов..

Грнчаров предава одлично, исто и Станинова ја правеа плашило па на крај сите ги пушти без да останат на полагање, додека Душка на пример, остави може 30тина души во цела генерација..
    И класната моја, на крај на 4та остави на полагање. И дел од нив ги бутна и следната година тек полагаа..во превод исто како цела година да ја паднаа:puke:
    Здивено животно, затоа никогаш нема да се омажи(facepalm)

2. monami74

monami74 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2014
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    15
    Здраво. Ми теба мислење и совет,ако на некој му предавала англиски драгана ѓореска ако може да ми пише у инбокс итно е

3. S_997

S_997 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    13
    • Ве замолуваме да пишувате на кирилица.
    Mene mi predavase izboren angliski, nekoi ke ti zborat svasta za nea, ama so znam mene mi bese super zenata si ucev redovno kaj nea i si nemav problem. Samo da znaes nemoj da odbivas koga isprasuva satava edinici vo dnevnik.

4. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Си бара знаење доста.

5. Bojanvli

Bojanvli Активен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2017
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    14
    • Ве замолуваме да пишувате на кирилица.
    Ljuge od Septemvri ke trgnam u Vasil praven smer kazete nesto okolu toa !!

6. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Грнчаров си е добар професор,не гњави многу за испрашување,само си има човекот некои негови принципи.
    Станинова е никаков професор можам да кажам. Можеш до точка да и ги изрецитираш лекциите што ги диктира во тетратка и пак да ти рече седи тројка.
    Мими македонски сите ја знаеме како исфрустриран намќор,знае и да навредува.
    Душка социологија/граѓанско како ќе ја прифатат. Лекциите сака да и се раскажуваат целосно и до точка.
    Куцуловска одличен професор,немам зборови.
    Шо знам,мене океј ми беа освен Станинова и Мими.

7. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.750
    Допаѓања:
    266.620
    Мими е сѐ, освен професор.
    Толку фрустрација во едно женче, страшна работа.

8. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Сите три срцки ми беа,посебно Светлана пракса.

9. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.750
    Допаѓања:
    266.620
    Не ја познавам таа, може некоја понова е.
    Мене пракса ми беше Митева, ќерка на сега починатиот Донев.

Татко и' беше строг, но предобар професор, а и таа е одличен професор иако многу поблага од него.

10. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.732
    Допаѓања:
    172.761
    Немој така за класната моја:emo:

:rofl::rofl:

Полошо женче во живот немам видено:x

На cresa-jagoda и CameliaMiller им се допаѓа ова.
  11. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.750
    Допаѓања:
    266.620
    Значи секогаш сум си го сакала мајчиниот јазик, книги од градинка читам, лектирите предвреме со години ги имав прочитано, литература, посебно поезија, секогаш сум сакала.

Да не зборувам колку ми било важно правописно и граматички исправно да пишувам.

Дотичната секогаш усно ми ставаше 3ка, а на писмена/тест секогаш имав 5ка. Секоја година пробуваше на крај да ми спушти 4ка, ама на совет и' ја корегираа :)

Кога се обработуваше некоја лектира, 2-3ца ја имавме прочитано и размислено, можевме да дебатираме за настаните, ликовите, нивните вземни односи, авторот... А неа тоа како да и' пречеше.

Не знам, таков лик никогаш во моево образование немам видено пак.

Инаку, во клас имав две девојчиња кои не разликуваа множина од еднина, не знаеа да гукнат ама и се смееа како забаени цел час, тие секогаш имаа чисти 5ки, иако на писмена имаа по сто корекции :)

Чудна си е Мими.

На Dust и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  12. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    А тоа пискавиот глас уште и го памтам..
    "На што личи ова трчате по ходниците како овци!"
    "Ама вие не сте за овде,сериозно,го масакрирате јазикот,вие за во некоја посебна институција сте"!.
    А јас обавезно ги заборавав лектирите па ќе успеев нешто пред час да читнам и кога ќе ме праша ќе почнам нешто што знам да зборувам и ќе ми речеше
    "Ајде седни,се гледа дека не си ја прочитала,ама добро импровизираш.":rofl:

И без разлика на писмените што имав секогаш 3 ми ставаше,па на крај во 4 ми поправаше.

На CameliaMiller и Dust им се допаѓа ова.
  13. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.732
    Допаѓања:
    172.761
    Со мене во клас заврши внука и..едвај глас и слушнавме ама 5ката не и избега:D
    Мене во 4та ми стави двојка затоа што сум била подолго отсутна(facepalm)
    И викам - вие ме оценувате за присутност или за знаење? Па почна да ми урла:drunk:
    Па мораше родител да оди да ја подбере малку:!:

И ова кажано секој можен час:D

Нас ни викаше дека трчаме како говеда по ходник:lol:
    Мене ми рече дека од мене човек нема да биде. На крај во 4та сите кажувавме кои ни се плановите за во иднина, јас кога и кажав дека целосна стипендија добив, ме гледаше баш онака..како збунето говедо:rofl:

14. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Инаку преку врски не пробувајте ништо кај неа,тие што ќе се запишувате,на едно девојче од мој клас кога и се пушти пред сите лом ја направи.:|
    "Ајде ма веќе престани да ми праќаш секој ден по некој нов човек! Досадна си ! Земи седни научи!"
    И обавезно,локниците на страна исфенирани,налакирана и некој си темен кармин:lol:

На cresa-jagoda, Dust и CameliaMiller им се допаѓа ова.
  15. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.750
    Допаѓања:
    266.620
    Нас ни викаше дека сме способни само на шанкови да играме и дека сме за некое средно со две години, ретардирани сме биле...
    Чудесии, пола и повеќе од овие што ги ругаше вака сега се пообразовани од неа.

На cresa-jagoda, Dust и Minnie 1 им се допаѓа ова.
  16. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Ама се распишав од сабајле,ама ми текна еден куп работи:rofl:
    Не знам дали уште предава Мирче математика и он беше легенда.
    Цело време ќе си ги решаваше сам задачите на табла. На крај годишен тест ќе сме правеле,сите паника дигнавме каков годишен тест кога никој врска нема. Влегува он,ајде вадете два листа од средина,напиша пет задачи на табла и вика: "Ајде другари сега без препишување,чесно поштено!"
    И си излезе си запали цигара во ходник си муабети со чистачките и одвреме навреме ќе не ѕирне "Така другари само поштено!" А ние чекаме само грб да сврти и сите на една клупа едни од други препишуваме :rofl:
    На крај ќе ги дели тестовите,најниска оценка 3на 4. Му дава тестот на еден сите двојки му беа,а он математика добил 4 и го гледа:
    "Ти бе да не препишуваше?"
    "Не професоре,никако."
    "Епа добро другари така треба".:rofl::rofl::rofl:

17. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.750
    Допаѓања:
    266.620

Лелееее Мирче :) Кој дибидус сум јас математика, а кај него 5ка имав :rofl::rofl::rofl:
    Им викам дома 5ка ќе имам математика, не ми веруваа :) :)

Исто - не препишувајте, јас дупка црна ништо не знам, сѐ живо сум препишала, и на крај браво, така треба, ете како може да се научи, да си ја земете Камелија за пример.... а Камелија од цел клас препишувала, тие бубалиците тестови математика ми решаваа...

На karak, cresa-jagoda и Minnie 1 им се допаѓа ова.
  18. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Чудна работа, ние кај Мирче цел клас двојки и тројки имавме :D А да не зборам за доживеана траума на часови од дерење :rofl:

19. hoex

hoex Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2015
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    189
    Јас со Мими имав проблеми во прва година само, ама после некако се смири и многу ја сакав. Секако дека бара многу знаење, бара активност на час тоа обавезно, а и во право беше некогаш што се расправаше со деца што стварно правеа глупости на час или не и се појавуваа. Во врска со вреѓањето можеби некогаш претеруваше ама само кога ќе ја испровоцираа. Мене баш ми беше океј жената.

20. ЕДНА убавица

ЕДНА убавица Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2016
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    797
    Мирче веројатно следната година ќе ми предава а сум слушала мноогу за него. Знам дека оцената кај него најчесто нема никаква врска со знаењетп ажа ако има некој совет како да се однесуваш со него за да имаш повисока оценка?