Економски или правен смер?? Инаку можеби ќе не мешаат, а можеби ке има само една паралелка. Инаку и јас се надевам дека нема да имаме онлајн од септември
Економски смер... Подобро ќе биде ако не мешаат без разлика кој странски јазик сме го учеле во основно
Знае ли некој кога ќе не распоредат во класови? Иначе @Crumica врати неколку страни поназад, ги имаат напишано сите.
Моника е фина професорка ама на глава и се качуваат. Ако бидете добри кон неа и се трудите нема да имате никаков проблем. Елена ми нема предавано
Коректна, ама само ако и ти си коректен спрема неа. Учи со разбирање, никако напамет затоа што многу логички прашања поставува и е практично невозможно да одговориш ако не си ја разбрал материјата. Ако си учиш нема да имаш проблем со неа. Неколку години поминаа, а мислам дека уште памтам сѐ што сум научила кај неа хахаха. Инаку мене многу ми одговараше нејзиниот начин на предавање, бара многу активност, вклучување во дискусија. Никако пасивност.
[ Моника ми беше класна до 2 година многу е мила и добра само што сите и се качуваа на глава поради таа нејзина добрина
Ни јас нешто не ја помнам. Ниту дека предавала ниту дека била некој битен фактор. Може грешам пошто ние бевме малку постари генерации. П.С. Го сменија Канурков?
Епа два мандати истера, доста му е Вака дознав дека има нова директорка https://hashtag.mk/nash-fokus-e-raz...zvicite-koi-gi-najavuva-novata-uchebna-godina
Абе не е таа Тања нешто економски предаваше? Мислам Тања имав една? Ми беше класна во прва таа. Таа е. Еј исто ќе запишат ек и правен, у мое време пред христа 8 ек со 6 правен беа.
Деловно ми беше Зејнеп Шабанова, па Ирина Наќева, па Билјана Ниновска. Организација во четврта Елица Жупановска. Оваа ми нема предавано. Помислив нова е, на местото на некоја во пензија што отишла. Баш се чудам како не ја знам, ако е одамна во Борис.
Може си слушнала за неа ама како Тања Борас. Не е нова и самата велеше дека долги години предава, сигурно над 25.