1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

С.Е.П.У.Г.С ,,Васил Антевски- Дрен"

Дискусија во 'Образование' започната од ivana-milanovska, 5 јуни 2011.

1. John Snow

John Snow Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    4.940
    Допаѓања:
    53.146

На CameliaMiller, fana и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  2. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.750
    Допаѓања:
    266.617
    Одамна е, мене во прва класна ми беше, а јас прва бев 2005 мислам.
    И Зејнеп после ми предаваше, и Наќева, и Ниновска. Наќева ми предаваше маркетинг, Ниновска економија, само Зејнеп деловно.
    Последнава не ја знам, Жупановска.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  3. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.750
    Допаѓања:
    266.617
    Прва љубов заборав нема :inlove:

На cresa-jagoda и John Snow им се допаѓа ова.
  4. SIMPai

SIMPai Активен член

Се зачлени на:
    31 мај 2021
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    14
    Дали може некој да ми ја објасни праксата доколку имало такво нешто до сега? Сега уште малку почнуваме со пракса и баш ме интересира што ќе правиме

5. Срценце ^~^

Срценце ^~^ Нов член

Се зачлени на:
    11 мај 2021
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Здраво:D
    Вчера бев да ги поднесам документите за економски техничар во Васил Антевски Дрен и ме интересира некое ваше мислење за школото, за наставниците и некои ваши критики затоа што сакам да бидам смремна на се иако веќе се определив:sun::$

На Pal4ee му/ѝ се допаѓа ова.
  6. SIMPai

SIMPai Активен член

Се зачлени на:
    31 мај 2021
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    14
    Не знам многу за економски смер, ама за правен можам да ти кажам дека мене ми е предобро. Професорите до сега со мене биле многу коректни и добри, секако има и некои построги ама и кај нив лесно се снаоѓав затоа што си учам кога треба. Децата се топ, и мислам дека многу ќе ти се допаѓа.

7. Срценце ^~^

Срценце ^~^ Нов член

Се зачлени на:
    11 мај 2021
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Ако зборуваш за праксата за економски техничар тогаш знам дека има пракса во Рептил маркет. Знам дека работеле со рокови на траење на производите и местење роба. Мајка ми работи во еден Рептил маркет па ми кажуваше пред некој ден.

8. glupsumjbg

glupsumjbg Активен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2022
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    22
    Дали би ме примиле мене јас сум сега 9 одд 8 завршив со 1 четворка оваа година би требало исто така ?

9. Acronia

Acronia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2021
    Пораки:
    1.222
    Допаѓања:
    4.487
    Критериумите на Борис сега со тие кога учевме ние пред многу години немаат допирна точка. Колку само беше строго и тешко, не се свесни денешниве деца. Ништо чудо сега и со двојки да примаат... :)

На cresa-jagoda и glupsumjbg им се допаѓа ова.
  10. iriscvetce

iriscvetce Нов член

Се зачлени на:
    5 август 2022
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Здраво, сакам да се консултирам каква е наставата, професорите, децата, дали има проекти во некои други држави, воннаставни активности? Ве молам за одговор

На Тианче му/ѝ се допаѓа ова.
  11. tatashi_puk

tatashi_puk Активен член

Се зачлени на:
    4 август 2022
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Здраво,годинава сум прва во Борис(правно) и ме интересира кои професори ќе ми се паднат.Ме интересира најмногу за македонски,англиски и бизнис

12. glupsumjbg

glupsumjbg Активен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2022
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    22
    БРАВО што си одбрал ПРАВЕН смер дека е 100 пати бољње од економски за наставници неможам да ти кажам кои ќе ти бидат ќе ти кажам само неколку совети 1, Немој да имаш непрочитано лектира по македонски дека после немаш спас тоа многу го гледаат , посвети се повеќе на македонски , математика право и државно уредување и бизнис овие 4 предмета се многу важни но немој да ги забаталиш другите .Истто така мој совет покажи се сега во прва година многу повеќе биди активен после нема да те чепкаат .Мој предлог за учење ако ти е тешко за овие стручниве предмети можес на курсеви да одиш ако неможен на курсеви седни и сам учи ги посвети повеќе внимание на нив дека ќе ти требаат за понатаму Со среќа нека ти е првата средношколска година !

13. Namjooniee

Namjooniee Нов член

Се зачлени на:
    6 септември 2022
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Здраво, имам едно прашање. Сега сум прваче, но учам општа гимназија (А) во друг град. Иако допрва е почеток, мислам дека избрзав со изборот. Па сакав да прашам дали е возможно од втора година да се префрлам во правниот смер во Васил? За правен смер треба исто како за општа, минимум 60 поени од основно, а јас имам 75. Дали некој има искуство или некој што е прваче таму знае? Секако, можеби ќе се предомислам и ќе си останам тука, а ако не, да знам дали имам опција.

На KikiBee му/ѝ се допаѓа ова.
  14. bluebaby

bluebaby Активен член

Се зачлени на:
    25 август 2022
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    8
    можеш ама треба да ги полагаш стручните предмети од претходната година, имав другарка се префрли од гуц и си ги полагаше предметите

15. glupsumjbg

glupsumjbg Активен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2022
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    22
    Информации и мислење за Правен смер тука планирам да се запишам во школово на правен смер Ваши мислења дали е тешко на што да се обрне внимание што ќе ми треба најмногу ...

16. n.lauda

n.lauda Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2023
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    502
    Something about Meri

17. Cvekarka

Cvekarka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2023
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    674
    So kakvi ocenki primaat vo Vasil.Se mislam pomegu Karev I Vasil za praven smer.Imam kiksnata godina u 7mo odd so 2 trojki sum kade mi se pogolemi sansite za upis.Fala

18. Uniqpro

Uniqpro Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2019
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    619
    Колку што знам за да те примат во Карев, треба да си скроз одличен. Бидејки е голема конкуренција.
    Во Васил, примаат и со помал просек. Шансите за да те примат во Васил ти се поголеми (според мене). Среќно!

19. Cvekarka

Cvekarka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2023
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    674
    Fala ti ♥️.Jas sum skroz odlicna vo 8 I 9to ama slaba sum mnogu vo 7mo imam 3 trojki.Zatoa neznam so kakov prosek primaat vo Vasil I kakvi mi se sansite za tamu.Nesakam da go utnam prviot upis pa zatoa baram vase mislenje.

20. Uniqpro

Uniqpro Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2019
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    619
    Според мене најсигурно ти е во Васил уште во првиот упис. За Карев ти напишав и во другата тема. Ако некој знае повеќе слободно нека сподели, за да ти олесни.