Zdravo kerkami saka da se zapise vo Boris nekoj da mi kaze iskustvo od tamu,utre se upisite pa nekako I gori pod noze.Help.
Ne znam tocno, mislam angliski. Ama na drugarka sestra i porano ucela tamu i kaza deka bila super pa zatoa prasuvam
Здраво девојки некој што бил во школово да ми каже за професор Бобан Јовановски.Класен и се падна на ќерками
Предава историја манијакален тип е, знае да загледува девојчиња, а како професор е топ има големо знаење, многу се лабави неговите часови
Здраво, да прашам за смерот дигитален маркетинг и е-трговија како , имало многу конкунренција лани,многу деца одбиле и немало второ пријавување ме интересираше дали е така , исто дали примаат скроз одлични или не мора да бидеш скроз
Здраво, дали нњкиј може да ми каже кои се лектири за прва година во правен смер и предмети за франкофонската паралелка правен амер? Благодарам однапред
Zdravo, Ve molam pomos. Imam 1 kaj Sonja Krajceska po matematika. Nikogas ne sum imala edinici do sega. Odam i na casovi. Kako da ja popravam?