1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

С.Е.П.У.Г.С ,,Васил Антевски- Дрен"

Дискусија во 'Образование' започната од ivana-milanovska, 5 јуни 2011.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    пред 2-3 год. кога ми предаваше мене, не смрдеше на алкохол, ама носеше шалови како ќебе, и попунки на рамениците. :lol: :lol: :lol:

2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Се извинувам, ептен се збунив, мислев на друга професорка, сеа коа ги кажа ќебињата ми текна која беше Марица, јас се збунив со Кушевска :lol: :$

3. Angelceto

Angelceto Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    236
    Марица се однесува различно кај секој клас.Зависи како ќе се поставите кон неа, дали ќе бидете мирни на час и сл. Во класот на една другарка што е правен смер нема ниту една петка, се тројки им наставала. А, кај нас си е супер, понекогаш има некој испади, ама се издржува. :D
    Супер што ни ставиле седми час економија, бидејќи никогаш не сме го одржале, на другиот час во неделата секогаш касни по 15 минути и супер ни е. За неа имам стекнато впечаток дека е многу мрзлива. :?:

4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    Хахаха па добро не е страшно, и онака се сите забегани, ретки се асалните професори.Може цели книги да се пишуваат за нив.
    Такви потенциали се: Мирче(со забеганите задачи,ѓеврекот..),Душка(Англиски),Душка(Социологија),Младен,Јанкуловска, Ленче Кузмановска(по дигнато суштество,и самобендисано не сум сретнала),Фетка (со нејзините 100 стомачни)...итд да не ги набројувам

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  5. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    А среќни сте Лујза што не ја затекнавте :D
    Него... со Зејнеб Шабанова што има? Пие диазепами на часови уште? :D Дефинитивно е најзабегана од цел Борис, класна ми беше.

6. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.836
    Лелее среќа што 3 година ни ја сменија Зејнеб (јас секогаш ја изговарам со п :^) :D ) по деловно. Жената од сите професори најмногу ја мразев. Од цела втора година, од сите тие часови само 2 дали ни предаваше лекција, часот и беше нова лекција, ќе издиктира 1-2 страни и седиме сите, a женава си глеа низ прозор. И доаѓа час за испрашување, обично повеќето професори (ако не и сите) објаснуваат, даваат примери, па пола и повеќе од тоа ќе научиш на час, а кај оваа земи утепај се, сепак не е нешто тежок предмет деловно, иначе :x . За пиење диазепами не се случило на час :D :D

7. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.299
    Допаѓања:
    2.582
    Предавала на некој Мери по информатика?:P во почетокот не беше лоша ама сега изгледа дека некако бременоста лошо влијае врз неа,се разлоши во последно време:P

8. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.836
    Да кажам за предходните прашања за Марица. Вчера, прв час со неа. И сеа сите радости, муабети, некои не сме се виделе низ распуст и забораваме дека кај МАРИЦА имаме час, коа ни викна ауу и одма почна да испрашува и крена еден, го праша за првиот материјал (т.е. од прво полугодие), знаеше тој и запиша во тефтерот (ваљда плус) и сите наеднаш заќутевме. После неколку минути, пак се разбореа сите и пак почна таа ''а што ви реков јас??'' и некој и одговори, па професорке возбудени сме за ракометов и жената се расположи, се насмеа, не остави муабет да си правиме и почна со нас да збори за ракомет. Ццц не ја знаев во такво издание :D :D

Инаку општо за Марица, сака дисциплина и не сака бубање на памет и раскажување ко песна. Строга е, ама кога се работи за оцена многу лесно става 5.

9. Tinker-Bell

Tinker-Bell Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    119
    Марица мене ми предаваше,срце професорка. Со другите класови беше строга ама со нас беше супер. Она ни беше како втора класна душичка :)

10. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Пак е бремена ? :o
    Секја година е :lol:

11. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    Хахахаха пак? Епа ај честито нека и е :lol:
    Мери е мн. удрена на моменти, ако некој знаеше повеќе информатика од мене во генерацијата-ја ќе се отпишев од школо.Носев прекрасни презентации,тестови 5ки, и не и не, ќе се фати за некоја ситница и цела година 4 4 4 4, и нормално на крај барав уште еднаш да доодговарам, инаку ако не ми ставеше 5, ќе барав пред комисија да одговара.
    заклучок=како ќе и дувне ветрот таква + трудна уф уф уф

12. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.299
    Допаѓања:
    2.582
    Трудна:/ а не ми изгледа многу млада:P...оффф тешкоо нас :(

13. da-jas-sum-taa

da-jas-sum-taa Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    сигурна си дека е бремена? :$

14. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.299
    Допаѓања:
    2.582
    Да,па веќе и се познава стомакот :)

15. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    Значи им тргна на професорките, беше прво Црвенова, па Мери, па Биљана, па Ана, па пак Мери, сега кој е на ред....? Драгана,Ирена,Фани....хехехе

16. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    Eлена по физичко,Мицкова мислам беше,она на породилно е сега,уште од октомври мислам дека :)
    И,Ниноска е на породилно уште.

А,за Драгана по англиски ако збориш(мојата класна) Сноу,тешко таа тешко..
    Уште е во фаза на дечковци,а не па мужи..или дете.. :D Баш би сакала да биде :evil:

17. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    епа ај честито, Небојша у зијан останува без толку професорки,тек прослави и мекици ххиихихихих :rofl:

Да да на таа мислам....хеххе многу е интересна
    Инаку според мене Анета Стефановска и Ирена Стрејќич се најубави

18. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Ни го сменија вчера распоредот дека 10 колеги дошле на замена. Така ни кажа класната :)
    Изглеа бремениве имаат врска :lol:

19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    Тоа значи 10 трудници? хихихихихихи
    или можда Милошевиќ земал трудничко заради жена му :lol:

20. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.836

10?? :o Нас класната ни кажа имаме неколку замени, ама 10 многу се. Инаку распоредот ни го расипаа тотално, а баш убав ни беше :doh:
    А знаеш или некој да не знае по кои предмети, кои професори се сменети?