пред 2-3 год. кога ми предаваше мене, не смрдеше на алкохол, ама носеше шалови како ќебе, и попунки на рамениците.
Се извинувам, ептен се збунив, мислев на друга професорка, сеа коа ги кажа ќебињата ми текна која беше Марица, јас се збунив со Кушевска
Марица се однесува различно кај секој клас.Зависи како ќе се поставите кон неа, дали ќе бидете мирни на час и сл. Во класот на една другарка што е правен смер нема ниту една петка, се тројки им наставала. А, кај нас си е супер, понекогаш има некој испади, ама се издржува. Супер што ни ставиле седми час економија, бидејќи никогаш не сме го одржале, на другиот час во неделата секогаш касни по 15 минути и супер ни е. За неа имам стекнато впечаток дека е многу мрзлива.
Хахаха па добро не е страшно, и онака се сите забегани, ретки се асалните професори.Може цели книги да се пишуваат за нив. Такви потенциали се: Мирче(со забеганите задачи,ѓеврекот..),Душка(Англиски),Душка(Социологија),Младен,Јанкуловска, Ленче Кузмановска(по дигнато суштество,и самобендисано не сум сретнала),Фетка (со нејзините 100 стомачни)...итд да не ги набројувам
А среќни сте Лујза што не ја затекнавте Него... со Зејнеб Шабанова што има? Пие диазепами на часови уште? Дефинитивно е најзабегана од цел Борис, класна ми беше.
Лелее среќа што 3 година ни ја сменија Зејнеб (јас секогаш ја изговарам со п ) по деловно. Жената од сите професори најмногу ја мразев. Од цела втора година, од сите тие часови само 2 дали ни предаваше лекција, часот и беше нова лекција, ќе издиктира 1-2 страни и седиме сите, a женава си глеа низ прозор. И доаѓа час за испрашување, обично повеќето професори (ако не и сите) објаснуваат, даваат примери, па пола и повеќе од тоа ќе научиш на час, а кај оваа земи утепај се, сепак не е нешто тежок предмет деловно, иначе . За пиење диазепами не се случило на час
Предавала на некој Мери по информатика? во почетокот не беше лоша ама сега изгледа дека некако бременоста лошо влијае врз неа,се разлоши во последно време
Да кажам за предходните прашања за Марица. Вчера, прв час со неа. И сеа сите радости, муабети, некои не сме се виделе низ распуст и забораваме дека кај МАРИЦА имаме час, коа ни викна ауу и одма почна да испрашува и крена еден, го праша за првиот материјал (т.е. од прво полугодие), знаеше тој и запиша во тефтерот (ваљда плус) и сите наеднаш заќутевме. После неколку минути, пак се разбореа сите и пак почна таа ''а што ви реков јас??'' и некој и одговори, па професорке возбудени сме за ракометов и жената се расположи, се насмеа, не остави муабет да си правиме и почна со нас да збори за ракомет. Ццц не ја знаев во такво издание Инаку општо за Марица, сака дисциплина и не сака бубање на памет и раскажување ко песна. Строга е, ама кога се работи за оцена многу лесно става 5.
Марица мене ми предаваше,срце професорка. Со другите класови беше строга ама со нас беше супер. Она ни беше како втора класна душичка
Хахахаха пак? Епа ај честито нека и е Мери е мн. удрена на моменти, ако некој знаеше повеќе информатика од мене во генерацијата-ја ќе се отпишев од школо.Носев прекрасни презентации,тестови 5ки, и не и не, ќе се фати за некоја ситница и цела година 4 4 4 4, и нормално на крај барав уште еднаш да доодговарам, инаку ако не ми ставеше 5, ќе барав пред комисија да одговара. заклучок=како ќе и дувне ветрот таква + трудна уф уф уф
Значи им тргна на професорките, беше прво Црвенова, па Мери, па Биљана, па Ана, па пак Мери, сега кој е на ред....? Драгана,Ирена,Фани....хехехе
Eлена по физичко,Мицкова мислам беше,она на породилно е сега,уште од октомври мислам дека И,Ниноска е на породилно уште. А,за Драгана по англиски ако збориш(мојата класна) Сноу,тешко таа тешко.. Уште е во фаза на дечковци,а не па мужи..или дете.. Баш би сакала да биде :evil:
епа ај честито, Небојша у зијан останува без толку професорки,тек прослави и мекици ххиихихихих Да да на таа мислам....хеххе многу е интересна Инаку според мене Анета Стефановска и Ирена Стрејќич се најубави
Ни го сменија вчера распоредот дека 10 колеги дошле на замена. Така ни кажа класната Изглеа бремениве имаат врска
10?? Нас класната ни кажа имаме неколку замени, ама 10 многу се. Инаку распоредот ни го расипаа тотално, а баш убав ни беше А знаеш или некој да не знае по кои предмети, кои професори се сменети?