Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Таблети за слабеење

Дискусија во 'Диети' започната од sesilija, 24 април 2010.

1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    најубаво е да си прашаш :D ... знам и јас 1от пат кога имав добиено, се плашев да се напијам, башка и дека на гладно срце ги зимав слим лајн, зашто ако предходно се најадев не ми делуваа, и викам плус со апчево, лом ќе ми биде желудникот :worried: ама ништо не ми беше, така да не се секирај

2. buce82

buce82 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2010
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    2
    дефинитивно Слим Лајн би ви ги препорачала.Летово ги пиев и за 36 дена колку што има и апчиња ослабнав 9кг.Не чуствував глад,а јадев само овошје и салати.И тоа што го јадев го јадев за да можам да функционирам зошто навистина не ми се јадеше ништо,а од нешто морав да живеам :rofl: :D :rofl: :D и еве сега после три месци пак почнав да ги пијам,и за некаде одприлика дваесетина дена ослабната сум само 3 кг.Е сега сто бесе предноста тогаш т.е летово кога ги пиев. Па тогаш многу по активна бев и многу повеќе се потев одколку сега,а инаку сто се однесува до исхраната таа остана иста,зошто организмот ми се научи на повеќе овошје и зеленчук ;)

3. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.761
    Допаѓања:
    23.375
    Абе шо 3 кила ти ги имашпиено?? 3 кила во 1 недела се слабеат ама добро зависи и до човекот кај секој е различно

4. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    земете јаворов сируп пијте 10 дена и ке видите резултати и сосема е здраво ве дрзи наситени цел ден

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Не е здраво да се слабее 3 килограми неделно.

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. buce82

buce82 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2010
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    2
    Абе јас знам кое слабеење е најдобро за организмот,меѓутоа има луѓе кои килограмите не ги кациле по природен пат,туку пиејки некои апцинја,заради некои здравствени проблеми-како во мојот слуцај.Пробував на секаков нацин да ослабнам,но се беше залудно.Пиев цела година хормонални апциња и за краток период од само неколку месеци качив 15кг.кои никако послем престанувањето на хормоналната терапија немозев да ги симнам.Затоа се одлуцив на апчињата Слим лајн кои ми помогнаа да ја намалам тежината,која не по моја вина ја качив.И еве сега мозе само да качам 2 до 3кг. кои потоа многу брзо ги намалувам,благодарение на исхраната која поцнав да ја практикувам од кога започнав со пиењето на апчињата. ;)

7. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Секој организам реагира различно.Јас пред неколку години кога бев тинејџерка пиев едни капсули од Биоклиника,не ми текнува како се викаа беа жолти и на база на ананас.Дома узбуна кренав да ми се купат,оти имав 10 кг вишок а во тие години нели тоа е несфатливо.Ги испив капсулите од пусти страв не јадев скоро ништо,за тој месец ослабнав само 2-3 кг и тоа со мојот труд на нејадење,на крај колабрирав фино,лепо ме курдисаа во болница зашто крвта ми беше катастрофа.

Оф море жени нема леб без мотика у случајов нема линија без напор.Кога сум си ги засукала ракавите,па трчање,вежбање ,здрава исхрана а не прегладнување, и за неколку месеци го постигнав тоа што го сакам,а се чувствував и многу подобро и поздраво.

Кој сака нека си пие таблети,ама јас од мое лично искуство кажувам дека нема шанса никогаш повеќе да голтнам такво нешто.Сум слушала за искуства со позитивен исход демек од таблети,ама ете мое лично мислење е дека здрави резултати се постигнуваат со дисциплина и пред се со цврста воља. ;)

8. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.935
    Допаѓања:
    26.205
    Лично не би пиела таблети, немам толку многу вишок сега за сега, ама ги разбирам тие што пијат. и психичкото здравје е битно, а ако не си задоволен со своето тело и паѓаш во депресија џабе ти е се останато. Плус тоа и дебелината сама по себе носи здравствени проблеми, така што апчињава можат да помогнат во евентуално решавање на истите.
    А за тоа дека содржат хормони и што уште бе, отворете било кој весник и ке видите дека секој ден за некој нов производ се дознава дека е канцероген, дека предизвикува разни болести и бла бла. Мислам не дека е се исто, ама па ако мислиме на се од што може дека се разболеме, и гас маска ке треба да носиме зошто и воздухот што го дишеме е нечист.

9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.163
    Допаѓања:
    156.500
    Вака дечки,затоа што има отворени теми за Турбофаст,Хербалајф,Цитракс биоклиника и тие другите,гел софт капсулите,во иднина може таму да ја насочите дискусијата конкретно околу нив,чисто заради прегледност и секој да си најде она што го бара.
    Овде нека биде за оние новоотриените и не толку познатите.Мислам дека ќе има некоја среденост и јасност и полесно ќе си го наоѓате бараното.

10. Ma4u64ence

Ma4u64ence Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    8
    Ги земав апчињата за слабеење СлимЛајн, па ќе видиме ...

11. simonceee

simonceee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    2
    Jas gi imam koristeno slimline tabletite i se najefikasni sto postojat.Na baza na bilki se i ne se stetni po zdravjeto.jas so dve dozi oslabnav 11 kg i se cuvstvuvam odlicno. Cenata i e 1850 den za 36 dena.Koj e zainteresiran za poracki tuka sum jas stanav distributer i moze da se javi na 072/233-975 za stip i okolinata,i za informacii vo vrska so kapsulite.

[mod-kirilica:21b1dic5][/mod-kirilica:21b1dic5]
    [mod-reklama:21b1dic5][/mod-reklama:21b1dic5]

12. makicko

makicko Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Дали некоја од вас ги има пробано таблетите Инхуа и како делуваат на организмот?!

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    не делуваат ни чајот ни капсулите :worried: јас го имама пиено чајот, а една пријателка на мајка ми капсулите.. немав јас никакви ефекти а ни таа! чајот ако памтат беше накај 330 денари... а капсуливе што пари беа?

14. She

She Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    54
    Јас го имав пиено чајот Инхуа, и кај мене стварно имаше ефекти. Со диета ослабев некаде 5кг за 1 недела. Ама ме здомрзе да го пијам чајот затоа што има некој глуп вкус.. :) А за капсулите во апотека ми рекоа дека немале толку ефект како чајот.
    Ама изгледа се зависи до организмот...

15. delfin009

delfin009 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    4
    здраво девојки јас моентално ги пијам апцинјата слим еве веке 11 ден мие апетитот ми е намален и устата ми се сусе првите денови повеке а сега помалку ,но сакам да казам дека немам некој видливи резултати на слабеенје се немам сеусте мерено но не се осекам ослабната ,незнам дали е до организмот сто мене некакослабо ми делуваат или сеусте е рано, дали прво се слабее обемски или на килаза ако некој знае нека писе посто незнам дали даги продозам или да ги прекинам поздрав

16. unique-s

unique-s Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    9
    девојче не можеш така, секој организам различно. кога веќе си ги купила биди истрајна и не се напињај. испиј ги и ќе видиш резултати

17. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    А вода пиеш???
    Треба мнооооооооооогу вода, 2-3 литри на ден.
    Мои пријателки пиеја, едни ослабеа за 1 месец 5 кг, други за 1 месец едвај 1 килограм. Една комшика вистински резултати после 3тиот месец увиде и тогаш ослабна над 10 кг, а претходните 2 месеци дали 3-4 килограми.
    Секој организам е различен.
    КОга веќе ги имаш купено не ми е јасно зашто сакаш да ги прекрактиш. Ај да се мислиш ново дали да купиш ОК, ама вака безвезе е да прекинуваш.
    Не можете со едни обични апчиња да очекувате чудо и 15 кг за 1 месец.

18. pocetna

pocetna Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    138
    дај ми ги мене бе, ја ке ги допијам, па ке ти казам колку сум ослабнала ;)
    немој толку лесно да се отказувас, пиј повеке вода и највазно :!: немој ни да помислувас на храна!

19. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Јас ги пијам апчињава скоро месец дена и иам 2 кила симнато,али не се откажувам,боље вака да слабеам отколку со диети и гладување :)

20. delfin009

delfin009 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    4
    za otkazuvanje ne gi otkazuvam ke prodolzam da gi pijam pa ke vidime mozebi e se uste rano se nadevam ke ima nekoj rezultat a voda pijam redovno