да скапо изгледа ама и јас имам слушано многу добри работи за овие апчиња... ама мн пари ми се не можам да се решам да соберам и да ги купам ....
Ама имас 36 таблети а се пие една на ден од досега споредено со се сто сум купувала ова е најефтина варијанта засто другите треба или да се пијат по две три а ги има повеке кога ке видис поскапо така ке ти се фати . јас прво го зедов кафето кое е 800 за 12 дена ако за 36 дена ке ме кошташе 2400 е сега ако сакаш замо за 12 дена повеке ти се исплати само кафе една кутија затоа имаш избор . Јас од вчера почнав со таблетите добро е само сто испив 3 литри вода до сега умрев и јадев со сила мусли да не ја зезнам како претходниот пат кога ништо нејадев.
има турбофаст побарај по аптекиве уште се произведуваат, една моја другарка ги пиеше пред некоја недела ослабна 4кг... мислам дека се 450-470 денари
А зошто да не се произведуваат? Да не има најдено некоја штетна состојка па прекинале да се произведуваат?
Вери, мислам дека не се произведуваат бидејќи Јака80 отиде во стечај. Нема веќе ништо од таа ферма по аптеките и маркетите ако имате приметено.
Таблети за слабеење - булшит! Имам пиено од биоклиника, тие од божен козметикс, едни со јаболкова киселина. Ефект -нула! Да се слабееше од апчиња, не ке постоеа дебели луѓе на земјава.
Една моја комшика пие таблети за слабеење, заборавив како се викат, негде околу 1700 ден се, ама отприлика за 2 месеци има 20 кг симнато, од 85 сега е 65, огромна разлика, и како што пишувало на апчињата се надева дека нема да има јо-јо ефект
epa devojki adnete me na sand.tami@yahoo.com na facebook i videte me mene licno kakva bev i kakva sum sega...i za naracka slobodno obratete mi se na 072-69-75-16 SLIM LINE na mojot facebook profil ima sliki od site onie sto oslabea i javno kazaa kolku se dobri i efikasni kapsulite soft gel...pozzz
http://www.bioclinica.com.mk/shop/item.aspx?itemid=66 Брзо слабеење без повторно враќање на килограмите CITRAX KILOSTOP Делува како „отров” на масните наслаги и вишокот на килограми! Citrax Kilostop - 60 капсулите Цена 699.00 ден Девојки ги има ли пиено некој од вас овие таблети? Поефтини се од тие досега што ги спомнавме, па ако има некој искуство со нив, нека пише
luge koi od slim line ili citrax se poefikasni ve molam pomagajte jas gi piev turbo fast i oslabev 8 kg za ispieni 3 dozi potocno eden mesec i sega sum vo panika nikade gi nema a apetitot mi se vrati kako i porano turbo fast mi bea lek a nemav nikakov steten efekt
па не се многу скапи мозе да ги земам за колу време ке изгубам колу кг. тоа е нај битно иначе поубаво е да слабеес по природен пат хехехеех
се сложувам со тебе дека по природен пат најубаво се слабее...ама цел проблем е во изгладнувањето....зависи кој колку може да издржи...и плус многу полесно може да си ги вратис килцата назад Може да се казе дека само со физичка активност и со намалено јадење да се дојде до саканата цел
И јас последно слушнав за овие Слим лине, знам само дека кој ги пие е презадоволен. А и многу добри слики гледав кај нив. Планирам здравје за некој ден и јас да ги пробам ќе ве известам како е, а доколку има некој кој веќе ги пробал, молам да ни каже ,да ни објасни...
Ќе може ли некој да постира веб страна од тие Слим лајн да прочитам нешто повеќе за нивниот состав, вака во мисли ме ставивте
http://www.slimline-club.com/ еве ја страната... до душа, сеа имам нешто кеш , па се мислам дали да ги земам и јас.. за 5 кг не мо~ам да се нервирам веќе.......
jas licno so soft gel kapsulite na slim line izgubiv 18 kilogrami od 1 maj do 1 avgust....sand.tami@yahoo.com adnete me imam sliki tamu postaveno od pred i potoa http://www.facebook.com/photo.php?pid=5 ... 1678369402