Има Хербафаст во Прилеп,ги има во неколку аптеки! Побарај во онаа што е на плоштад до поранешно Кавали кафе (не ми текнува името на аптеката),или прашај по сите други аптеки низ центар кои се подобро снабдени! Но,јас не би ти препорачала! Една другарка моја ги пиеше,изгуби апетит ,не ослабна,само имаше вртогалвици! Цената мислам дека е околу 600 ден. за 10 капсули (само 10 дена ),така да не очекувај некој посебни резултати! Ете јас пак имам доста слушано позитивно за овие Slim Line,мислам дека има и кафе,а и капсули! Ама овде читам по форумов дека не баш кај секој има резултати,а и дека се штетни! Па размисли добро и обавезно провери им го рокот на траење (доколку купуваш),зошто може да ти продадат нешто и со поминат рок! Невероватно ама нажалост вистинито!
Јас искрено, никогаш не сум била за варијанта пиење таблети, мојот начин на симнување килажа е следен - ЈАдам нормално, слатко не јадам и не грицкам. Секој ден правам по 60 стомачни и 20 минути на изи глајдер. Летно време барем 3 пати неделно ролери. Тоа . Не сум на некој посебен режим, нити пак во ноемалните оброци внимавам сто внесувам нормално се хранам. Резултатите се видливи и тоа за недела ипол по 2 килца, а телото е убаво и затегнато.
А да заборавив.....секојдневно водење љубов со партнерот.....ем задоволство, ем губење калории....)))))
денес си купив таблети турбофаст (по форумиве прочитав дека биле ефикасни), од утре ке почнам да ги пијам држете ми среќа ))))))))
daj ako imaat efekt i jas da zemam...sakav so medobil da pocnam...no toa e vsusnost ne vnesuvanje na hrana...gladuvanje...kazi ako deluvaat odam da zemam odma
SLIM LINE ГЕЛ КАПСУЛИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ Сакам да ги купам капсуливе ( слим гел ).Конкретно за мене не треба многу да слабеам,имам 60 сакам до 55 кила да стигнам.Сум пробала и со диети и теретана ама не ми успева секогаш посегнувам по благо грицки...ми треба нешто како ова за да ми го намали апетитот.И имам многу бавен метаболизам..претерано бавен! сепак малку се двоумам поради сите негативни коментари околу истите.Некој да сподели било какво искуство?
јас испив цело кутивче(10 таблети) и едвај 1,5кг симнав иако пазев што јадам пиев многу вода мој совет диета (јас така 2 кг симнав побрзо од кога ги пиев таблетиве) и сеа си смислив некоја моја комбинација од диети и супер ми, а овие турбофаст си немаат врска
јас денес купив едни од ананас на природна база се и не биле штетни почнав да ги пијам па ке видиме колку ке има ефект.
Капсулите од зелка ги пијам 2 недели и можам да кажам дека има добар ефект ама само со комбинација од здрава храна , значи само го потпомаагат слабеењето затоа што претходно со истиот режим слабеев многу малку
Decki sakam da ve prasam dali nekoj od vas ima koristeno tableti od supa od zelka slusnav deka bile mn efikasni
јас дечки почнав да ги пијам капсулите од зелка Cabbage forte. Ако ги пие уште некој нека пише искуство ПЛС