jas koristev sekakvi,od slim line kafe,onie so jabolkov ocet i hrom,vitaslim... i efekt nula.Sega sum na un dieta bidejki imam golema kg sakav pobrzo da oslabam ama nosto,kilata pak mi stojat inace imam97kg i pojma nemam kako da oslabam ako ne bide nisto od ovaa dieta!!!!
A како делуваат капсуливе? после колку денови или испиени апчиња се забележува промени? ..можно е воопшто да не се намали апетитот?
јас ги порачав таблетиве од зелка, е сега ве молам,тие што ги користите детално да ми објасните ако може во лп колку капсули на ден се пијат, колку има во пакетчето, и дали навистина делуваат. ви благодарам однапред
ги пијам неполна недела, рано е за резултати уште сеа за сеа ми го намалија апетитот. Во 6 неделен тертмаан идат 3 кутивчиња, во секое по 42 капсули и дневно се зима 3 капсули, половина саат пред оброк. Иначе прочитав дека резултати после 10 дена. Првите недела-две резултати може нема да има, но потоа нагло по 2-3 кг се симнува.
јас ги пијам турбофаст веке 3 дена и немам уште резултат можи рано е. И имам едно прашање треба ли да вежбам за да го намалам стомакот и затоа ги пијам другото се ми е таман.
Турбофаст?? На Јака таблетите??? Да не мислиш на Хербафаст?! Зошто турбофаст одамна ги нема веќе по аптеките! Јас ги свртев сите можни аптеки во Скопје ( буквално) со другарка заедно ( на неа и требаа) и во која аптека и да влезевме ни рекоа дека се повлечени од продажба и дека нема да ги има веќе! Така да провери си рок на нив, да не плачеш после заради несакани дејства! Штом во цело скопје се повлечени од употреба сигурно има нешто!
Od vcera pocnav da gi pijam kapsulite ANTI KILOGRAM ,pa ako gi ima nekoj pieno ke ve molam da kazete dali se slabee i kolku od prilika od edna kutija?
Jas gi piev kasulite soft gel od slim line..i da ima efekt..od edna kutija se slabee 8 kg..e sega se slabee,no celiot organizam ti e voznemiren..so tahikardija,suva usta ,itn..
за 10 дена симнав 3 кила со капсулите што ви пишав погоре, тие од супа од зелка, апетитот ми е доста намален I'm happy