и да...за разлика од коа ги пиев слим лајнот... Одлично се чувствувам!!! Дури и порасположена сум некако, свежа и енергична Лани кога ги пиев слим лајн мн гадно се осеќав...знаете сите: сува уста, несоница, нероза, тахикардија и менструалниот циклус пореметен а пмс-от ко никогаш претходно, целото лице исфрлено и температура дури имав.. ://... yфф МИНАТО
Јас денес ги најдов турбофаст,од утре ги почнувам.Само ми кажаа ако не сврзеш 3-4 пакетичиња немало резултати....
Кај ги има овие капсули? Ги има ли во аптека, или се порачуваат?[/quot На страната на биоклиника ги има, чинат 799 денари, ако ти ги пратат по поста плус 290 денари. Ако си од Скопје можеш дирек да си ги купиш без да доплакаш поштарина.
Ги има во Биоклиника, мислам дека се наоѓа по булевар климент охридски, кај со е зградата голема мислам дека е банка, вртиш лево, и на првата десно мислам има знак, ама парите треба да ги уплатиш на жиро сметка, па после да си ги купиш апчињата, така ми имаат кажано, јависе прашај најдобро.
И да си од Скопје, јас колку што знам , не може од таму да се земат туку ги испорачуваат по пошта. Така да треба да си нарачаш и ќе ти стигнат дома. Мислам дека сега имаше попуст на тие апчиња и обавезно прашај си што поклон ќе ти дадат п.с. имаат убави поклони....над одредена сума (последно даваа ташна или часовник зависи што и колку ќе купиш) или ако сакаш да ти нарачам
Пред неколку месеци ги земав тие од зелка капсули ама џабе..не делуваа никако се чувствував подуено ги пиев една недела и повеќе можи ама никаков ефект..се надевам дека не делуваат кај секого исто..позз
Ги нема во аптека, само во биоклиника, и се нарачуваат по пошта бидејки биле каталошки, немале малопродажба, јас денес ги добив, и почнав, ке ви кажам резултати.
em4encee сакав да те прашам, дали ги пиеше капсулите од зелка на Биоклиника, или Cabbage Forte од станицата http://www.supa-zelka.com
Ги пиев капсулите од зелка на биоклиника и немав никаков ефект еве и ден денес ги чував уште во ташна а сега еве слушав на тв други капсули ВИТАЛИС СЛИМ српски се пишав емаил па ќе чекам да ми кажат колку чинат се позз
ај кажете за овие од cabbage forte со се од супа од зелка дали се убави ме замисли некако страницава од прееска читам имало ефект вака така..
jas gi piev cabbage forte 42 tabletki prvite denovi mi omekna celosno kozata pota se se osvivase normalno no ne oslabev ni kilo. tabletite samo mi poremetija ciklus i vaginalni problemi. zabe pari dadov