Таблети за слабеење

Дискусија во 'Диети' започната од sesilija, 24 април 2010.

1. Mariee

Mariee Активен член

Се зачлени на:
    30 мај 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    nema :worried: gi imas ti koristeno.... i nemase znaci efekt :worried: fala :) :(

2. sandricka1

sandricka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2010
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    10
    kapsulite na bioslim se pokazaa perfektni 8 kilogrami za 1 mesec

3. orhideea

orhideea Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    5.991
    Допаѓања:
    66.495

a kolku pari se a dali gi ima po aptekite ??????????

4. sandricka1

sandricka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2010
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    10
    po distributeri gi prodavaat 2100 se pisi mi vo lp ke ti dadam kontakt

5. T-A-N-J-e-T-o

T-A-N-J-e-T-o Активен член

Се зачлени на:
    1 март 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    3
    Што мислите помагаат ли ХОЛИВУДСКИТЕ капсули ? Ги има ли некој пробано?

6. Mariee

Mariee Активен член

Се зачлени на:
    30 мај 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    A ti gi imas koristeno bioslim? ...Kakvi se,kako se pijat,da ne se isti kako slimline?

7. sandricka1

sandricka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2010
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    10
    ne se isti nemaat ni I od isti. deluvaat samo na apetit i na masni naslagi nema tahikardii susenje usta nesonici

8. T-A-N-J-e-T-o

Се зачлени на:
    1 март 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    3
    Ги порачав таблетите
    Bromolean - 90 капсули што мислите ќе има ефект од нив ? Ги има ли некој пробано ?

9. IvA30

IvA30 Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    дали некој сака да подели со мене кутивче биослим таблети?некако не ми се даваат парите, а да не знам дали ќе ми дадат ефект. дистрибутерите не сакаат на своја рака да даваат ленти, па вака,ако уште некој како мене е заинтересиран да ги проба, нека каже:)ќе ни дојде 18таблети по 1050денари-ем помалку пари ризикуваме,ем ако сме задоволни ќе си земеме уште

10. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Колку пари се и каде ги купи?? :?: :?: :?:

11. Doniani

Doniani Активен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Драги феминки, би сакала некоја од вас да ми одговори дали чула или пак користела капсули спирулина кои освен за слабеење служат и за регулирање на др здравствени состојби...На какви искуства сте наишле ? (инаку се продаваат во Еуро Фарм аптеките околу 500ден. се 600 таблети на база на алги и се органски)

12. IvA30

IvA30 Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    Колку што знам јас, спирулината е алга која се користи главно како имуностимулатор, а и една од последиците од нејзиното користење е зголемувањето на апетитот. Можно е да помага врз регулација на процесот на варење, или на кој било начин да ја зголемува перисталтиката, но мислам
    дека и тоа е со цел-поголема ресорпција на хранливи материи. Така што, не верувам дека се користи при процеси на слабеење, освен како суплемент за задржување и подобрување на општа здравствена состојба. Од сите производи на нашиот пазар, Хавајската Спирулина алга чинам е најдобра.

На Doniani му/ѝ се допаѓа ова.
  13. T-A-N-J-e-T-o

Се зачлени на:
    1 март 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    3
    Ги порачав од био клиниката 700 денари + 250 денари поштарина тоа се 950... :))

14. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    Лично јас немам искуство,ама мајка ми откако ја роди сестра ми , ги користеше тие на Божен и беше задоволна. Во комбинација со медицинската диета и апчињата кои се конзумираа по секој оброк, ослабе 11кг. за месец дена и никогаш не ги врати. (т.е. со тек на време години натаму, но во првите месеци додека внимаваше на се што ќе изеде-не се врати ни килограм) .

15. interistka

interistka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2011
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    15
    дада тие на божен јас ги имам заборавено ги корисев некаде пред 8 години пред матура и имав одлични резултати. Кутивчето беше некаде 600 денари 180 апчиња по 6 на ден пиев три пати по две ....... незнам колку ослабев ама онака си постигнав тоа што сакам а познавам една девојка која ослабе некаде 25 кг со нив ама овие не делуваат првиот месец првиот месец некаде кило или две се слабее а од вториот почнува побрзо затоа кој и да ги користи нека биде упорен ..... и знам несто од алги беа и кога ке ги мириснес и видиш делуваат природно нема гелови глупости .... поззз

16. milosavljevski

milosavljevski Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    10
    ме интересира дали некој ги пиел виталис слим капсулите за слабеење и дали имаат ефект, еве линк од нив http://www.vitalis.rs/slim.html однапред благодарам

17. sandricka1

sandricka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2010
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    10
    ste gi videle li rezultatite od BioSlim? odlicni bez stetni posledici do 8 kila za 1 mesec..plus i doktor gi preporacuva na debeli. kontaktirajte me u licna poraka

18. riri9

riri9 Активен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    A od kade gi kupuvas ??????? :D

19. b.u.b.i

b.u.b.i Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    11
    i jas sakam da si kupam slim line, dali mozam da gi najdam vo apteki ili kako ode toa preku nekoj sto e zaclenet?

20. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    Никогаш не препорачувам да користете таблети за слабеење. ;) Јас скоро сеј ден си трчам, си правам најмногу 100 стомачни и пијам многу вода(газирани сокови избегнувам може така да се напиам само газирана вода).
    ---Кога осеќам глад се напијам вода и ако ми го снема гладот тоа значи дека сум била само жедна. (секогаш правам така претходно не сум правела и сум ставала само вишок калории за ништо)